Zivac2 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 kome u zg da odem da mi obriše grešku na laguni 2.2dci?? auto normalno radi samo trebam grešku pobrisati ima netko tu sa foruma?
Raptor6767 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Javi se ako ćeš oko 16h biti oko Prečkog pa da ga spojimo na Torque ako ti se nitko drugi ne javi.
Scorpione Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 da ne otvaram novu temu... kako se na novijem twingu resitira servisni interval? jel ima neka caka ko npr vw ili mora na komp?
the-rider Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) ne treba na komp, drzis stisnut donji prekidac od board kompa, onda das kontakt, prekidas i dalje drzis dok ne napise nesto na displeju, zaboravio sam tocno sta edit: pardon, ne znam od kud sam vidio clio, ja za clia govorim :lol: mozda je i za twingo isto, ne znam napamet Edited November 10, 2012 by the-rider
Scorpione Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ne treba na komp, drzis stisnut donji prekidac od board kompa, onda das kontakt, prekidas i dalje drzis dok ne napise nesto na displeju, zaboravio sam tocno sta Hvala:notworthy:
Zivac2 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 nije, opet se upalila .... zovem te kasnije pa da popodne spojimo opet da točno vidimo kaj baca od grešaka sad .... pa da znam na viksi sve to provjeriti.
Scorpione Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 jel netko zna kaj ovo javlja renault twingo koju grešku baca Uploaded with ImageShack.us
Coupe VD Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 kome u zg da odem da mi obriše grešku na laguni 2.2dci?? auto normalno radi samo trebam grešku pobrisati Imaš Lagunu 2.2dci a nemaš doma dijagnostiku i mini-servisnu radionu...???? ...šala mala...
Zivac2 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 laguna 2.2dci i renault 5 Gt turbo , pravi mazaohista kaj da ti velim
Coupe VD Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Nemoguće ti je ovako reći. Ovo je simbol problema s elektronikom...a može se pojaviti radi kod ključa, radi nepravilne komunikacije s računalom itd. Zadnji put kad sam ju vidio na Renaultu je bilo kod brata na Meganeu kad ga je prao (čitaj: natapao) doma i nakon toga mu nije htio upaliti. Namočio je konektor ecu-a i ušla je voda među kontakte. Ukratko, ova lampica se može upaliti zbog barem 20 nepravilnosti...tek kad spojiš na dijagnostiku ćeš vidjeti točno što je.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now