AstraH Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Naletio sam na netu na ovu firmu jer sam trazio za plastificiranje felgi. pa me interesira ako netko ima iskustva s njima thnx unaprijed http://viking.hr/plastifikacija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Pricekaj malo, mi cemo raditi s keramikom. Puno je trajnija od plastifkacije, naime, nanosi se na powder coat da ga stiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Preporuka za dečke u Blaževiću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 (edited) Pricekaj malo, mi cemo raditi s keramikom. Puno je trajnija od plastifkacije, naime, nanosi se na powder coat da ga stiti. i opet kod nekog mora isplastificirat, il budeš ti kod nekog odnesel da ih plastificira... ovo kod blaževića ko da gledam našu plastifikaciju, samo na pola manju i ima staru komoru za plastifikaciju, trebal bi im upgrejd... samo kaj mi radimo s unutarnjim bojama, jer nema vremena za uslužno plastificiranje Edited December 12, 2012 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Jesam li ja još pospan ili su oni stvarno toliko retardirani da na cijelu stranicu nisu stavili adresu gdje se nalaze? :blink: Inače, preporuka za blaževića, meni je plastificirao felge i dobro se drže. Samo je navodno poskupio? Više nije 100 kn po felgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Kak se ponaša plastifikacija na felgama? Kamenčići, pranje naslaga od kočnica i to? Ove ljetne sad imam vremena sredit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Pa meni se super ponaša već dvije sezone, jedino je malo sranje na čeličnim gumama kad čupaju utege pa se na tim mjestima pogrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted December 12, 2012 Author Share Posted December 12, 2012 ja sam im sad posalo mail za upit jer se nitko ne javlja na mob ni tel. adresa njih je u ježdovcu. sad nemogu ni ja naći a prije 2 dana sam imao otvorenu adresu njihovu i mapu di se nalaze. baš me zanima cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Meni za alu treba. Plastifikacija ide u neki gun metal metalik recimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Meni za alu treba. Plastifikacija ide u neki gun metal metalik recimo? Mislim da nemaju baš takve egzotične boje. Plastificiraju u RAL nijansama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Pricekaj malo, mi cemo raditi s keramikom. Puno je trajnija od plastifkacije, naime, nanosi se na powder coat da ga stiti. moze malo vise info, priprema, koje boje i okvirna cijena za 17" felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Preporuka za dečke u Blaževiću. također Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Kod mene je u gun metal. Nikakvih problema s plastifikacijom, čini mi se već 3 godine tamo gdje je sastrugana felga na bankinu (ne pitajte) se plastifikacija također ne diže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 http://www.drvoplast.hr/ duplo jeftiniji od ostalih, provjereno! sa svih strana hr salju njima na plastifikaciju felge od motora i automobila jer su kvalitetni i dobri... 15" 4kom 200kn a ne ko kolkosari ostali oceju 2x na vise za isto to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 http://www.drvoplast.hr/ duplo jeftiniji od ostalih, provjereno! sa svih strana hr salju njima na plastifikaciju felge od motora i automobila jer su kvalitetni i dobri... 15" 4kom 200kn a ne ko kolkosari ostali oceju 2x na vise za isto to! Isto preporuka za njih..... 18" sam mislim platio 77kn po komadu s pdv-om.... na drugom mjestu su me trazili 200 kn po komadu! Jedino je ponekad potrebno biti strpljiv, ja sam cekao 10-ak dana jer su imali guzvu s neki barskim stolicama! I druga stvar je sto nemaju neki ogroman izbor boja. Na rad nisam imao zamjerki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 kada si bio zadnji put? (ja sam bio negdje na ljeto i bilo je poprilicno boja obicnih cijela paleta i taman su dobili metalik asortiman) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 ja sam bio proslo ljeto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 meni plastificirane felge lose izgledaju, sve ko neka debela narancina kora Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 tak mogu ispast i lakirane felge sve ovisi ko radi i kako su felge pripremljene ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now