Goertosing Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Za prednju osovinu, samo me zanima jel ispod 1140kg ili iznad 1141kg To negdje piše na autu, se može izračunat iz onih podataka iz knjižice (ako su točni uopće)? Samo mi treba prava informacija a ne "najvjerojatnije je toliko" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Misliš na osovinsko opterećenje? Nije li nedavno Kevin radio isto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 odeš u stp koja ima one kurce za testiranje amortizera prije valjaka, (2 metalne ploče cca 30 x 30 cm)i tu ti odma važu težinu na osovini. tak su meni u varaždinu sad mjerili Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 pise ti u servisnoj i na veznom limu/bunkeru na naljepnici...a moz i kod ovlastenog po PR codovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 A možeš otić na mosnu vagu i naparkirat samo prednji kraj gore, dat tipu 20 kn za cugu i dobiš isprint, prednje, zadnje, obje, jednog kotača, samo vozačevog sica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiho Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Ovo s mosnom vagom je točnije, jel su mi rekli dečki da uređaj za testiranje amortizera svaki put važe drugačije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 u CVH u gorici imaju vaganje po osovini i kotaču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Gabrek ima četiri digitalne vage koje im služe za štelanje ovjesa. Pitaj ih da li ti mogu to odraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 pise ti u servisnoj i na veznom limu/bunkeru na naljepnici...a moz i kod ovlastenog po PR codovima Jedan lik mi je pokazao na autu, taj podatak se na A4 B6 i B7 nalazi na desnoj strani auta ispod haube kod desne mulde, na pločici u CVH u gorici imaju vaganje po osovini i kotaču Išao sam i tamo mjeriti, ispalo je da je auto dosta teži nazad nego naprijed (ušao sam s autom na pravu stranu), i amortizere su mi mjerili; za nove amortizere je izmjereno da rade na 55% i da su pri kraju, a stari amortizeri sa 200 000 km su imali 70% vrijednost. Nisu im baš pouzdana ta mjerenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 tako mjeri i 80% tih cuda na tehnickim pregledima...novi OEM amortrizeri mi imali 55% Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 moji na pugu sva 4 su bila na 70%, auto sa 500 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now