Jump to content

Recommended Posts

Posted

Davno sam bio nabavio za sitne pare (polovne) od Irmschera za Astru G ojačane podizače gepeka (kad staviš ono boy racer krilo na gepek da te ne opizdi po glavi jer serijski ne mogu držati tu težinu :rofl: ).

Ove zime mi je jedan propišao ulje, valjda se neka brtva stisnula i eto.

Jel zna netko tko to može popraviti?:blink:

Posted

pa kupi nove, imaš u auto krešu ili sličnim autodijelovima od triscana ili monroea katalog ne bi trebali koštati više od 300kn za astru

Posted

evo, sad sam slučajno bio na autorkrešovom katalogu, od triscana sila stiskanja 430 N, dužina 535mm, 143 kune

samo trebaš viditi točno godište auta da ti se ne bi desilo da je razlika u prihvatima. ali čak i ako je lako se zamjene s onima koje imaš na starim amortizerima

Posted

irmscherovi su 500N :(

pretpostavljam da su u tim katalozima samo zamjena za serijske, zato pitam. sada sam vratio serijske ali kao što sam napisao, nisu dovoljno jaki i ne mogu držati gepek.

novi od irmschera su 90€ bez dostave tako da se svakako isplati popraviti.

Posted

Imas na ulazu u samobor lika sto radi amortizere...ja sam uzimao za haubu od g klase...cini mi se 900N i ispalo me komad 150kn

Kasnije uzimao frendu za toyotu hilux i ispalo me 100kn komad posto sam kao vec uzimao od njega

Ajd vidim ti broj pa napisem

Posted

pa uzmi od grand cheerokeja 680 N :lol: da, zamjenski su, ali 90€ je pljačka

moraš paziti da ne budu prejaki da ti kod podizanja haubu ne zakucavaju gore pa ju tako rasklimaju ;)

Posted
Žnidarec d.O.o. Matijina 22, Samobor 01/3380-837 098/233-573

Napravi ti covjek kakav god hoces amortizer za 150 kn

:thumbsup: thanks ;)

...ja sam uzimao za haubu od g klase...cini mi se 900N

jbt, šta je hauba od betona :blink:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...