Jopa Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 imam jedan problem, dakle radi se o tome da sam stavio kiler vode koji je vise nego duplo deblji od originala, ispusna grana je puno veca nego original pa ventilatori moraju stajati ispred kilera (u originalu su iza kilera) i da bi mi to sve stalo morao sam dobro ispilit prednji vezni lim i time sam ga jako oslabio, doslovno ga rukom mogu pigati... par ljudi mi je reklo da je to samo zastita od sudara i da ako to i ispilim kompletno dolje da nisam narusio ponasanje krakova sasije??? radi se o ovome Fotografija0244 by Jopazgd, on Flickr Fotografija0246 by Jopazgd, on Flickr Fotografija0247 by Jopazgd, on Flickr Odmah ispred tog veznog lima mi stoji IC, znaci nemogu ga ni distancirati prema naprijed niti mogu kemijati s raznim profilima jer smetaju IC i ventilatori .. Hoce li biti dovoljno ako s prednje strane tog veznog lima zavarim plocevinu od recimo 6mm debljine po cijeloj duzini? Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 onome ko ti je rekao da slobodno otpilis i ostavis tako reci da legne na prugu i priceka teretni vlak dodji kod mene i vidi kako sam ja sebi slozio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Možeš 4-5mm flah stavit i još ljepo zbušiš sa krunom rupe u tom kao što su ti u orig. na veznom limu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now