Jump to content

Octavia mk1 - hrđa oko poklopca rezervoara


Recommended Posts

Frend ima Octaviu mk1 98' i taj dio oko poklopca je već treći put prohrđao. Znači u dve godine je promijenio dva limara/lakirera i evo nije niti pola godine prošlo od zadnjeg uratka kad ono boja mu fest nabubrila na tom mjestu i već je hrđa navelike izašla.

 

Navodno je to neka serijska greška na tim octavijama tako je barem on načuo ili se pak vara? U čemu to može biti problem da se to ne može sanirati pa makar izdržalo barem preko godinu dana? Ovi neki mu prodavali bajke da su to neka dva podložna lima bla bla i da se to nikako ne može kakti odraditi da duži niz godina bude u redu. Sutra ga ja vodim kod svog limara/lakirera pa da čovjek na koncu da svoj sud te da kaže svoju cijenu.

 

Također frend se bio raspitivao i navodno postoji zamjenski dio, dakle taj dio stranice, koji se na prethodno odrezani dio na autu samo zavari, kita i pripremi te naposlijetku i lakira. Može li mi netko potvrditi da li to stvarno postoji za kupiti daj dio te koliko to pak košta? Postoji li uopće originalni taj dio? Zapravo želim pitati koja je bolja ali i jeftinija solucija; po treći puta raditi ovo što su sprtljali prethodni limari/lakireri ili ići na soluciju rezanja te pripasivanja novog tog dijela? Pitao bi ovom prilikom da li netko možda zna kakav otpad da ima koja octavia mk1 pa da se sa nje to izređe (ako je naravno zdravo)? U tom slučaju koliko bi otprilike, onako ugrubo, to moglo koštati ukoliko se (pro)nađe na otpadu? Da li se ta stranice može pripasati možda od nekog drugog auta iz koncerna?

 

Zapravo je najveća misterija u cijeloj priči kako ova dva majstora nisu to mogla srediti tj. da nije izduralo niti pola godine? U čemu su uopće mogli griješiti ako uzmemo u obzir da ipak to nisu bili baš zadnji fušeri od majstora? Inače auto je garažiran ukoliko je to ikako bitno u cijeloj priči.

 

Znači o ovome pričam da slikovito predočim

dugi.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...