Mexx Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 na r32 mi je zvuk odlican, jos sam napravio tzv "flapper" mod,pa je zvuk sasvim ok na svim okretajima,ali ubijaju me one maaaale cijevi natrag. stvarno su premale. idealno za taj auto je fi 100mm e sada mozda bi uzeo samo nastavke,ali bojim se da ne ispadne fušerski,pa me zanimaju cijene,nabavljivost u hr za neki sportski lonac zadnji za taj auto. znaci nebih isao na kompletan ispuh,samo zadnji lonac... supersprint,milltek, borla,magnatec,neuspeed, ima netko u hr tko je uvoznik? @rallye petar-tko je tebi slagao ispuh na corradu r32,ono je bilo vrhunski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Akrapovic :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Akrapovic :naughty: ma ne jebi da akrap radi za ovaj moj kramp?to bi se moglo cut vrrrrhunski samo je cijena vjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 u zagrebu se vozio plavi r32 sa porsche kocnicama! imao je komplet supersprint,cuo se kao jebena formula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Akrapovič ima samo za Golf VI i Scirocco R Evo Supersprint [video=youtube_share;Vgo6779sS3g] Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb_st Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Mexx idi u auto ispuh kraj belvedere i izaberes nastavak koji zelis ili lonac....neznam jesi vidia moja zadnja dva kako su ispali? Osim ako naravno ne zelis bas imat neki lonac sa "potpisom" ... Ako neznas lika reci da sam te ja posla i da ti da sta popusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 ma jbmse za potpis....tia bi vece nastavke,a ako usput mogu dobit jos malo zvuka,odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb_st Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 ides tamo i izaberes sta zelis..ako nema doc ce mu u koji dan.... mislim da ti bas ima 100 mm tamo u servisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 milltek ,ima ga decko iz gospica na R32 ,cuje se Brutalnooooo ,pravi onaj duboki zvuk ,a ne ovo skvicanje kao supersprint Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Ko u Gs u ima r32. Misliš na onaj srebrni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 milltek ,ima ga decko iz gospica na R32 ,cuje se Brutalnooooo ,pravi onaj duboki zvuk ,a ne ovo skvicanje kao supersprint Bas to! Koja steta kad od R32 naprave onaj "formula" zvuk! :doh: R32 mora imat taj duboki zvuk. To je onda to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 milltek ,ima ga decko iz gospica na R32 ,cuje se Brutalnooooo ,pravi onaj duboki zvuk ,a ne ovo skvicanje kao supersprint Tak je. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Koji je to iz Gospića? Ja ne znam za nijedan.. Možda Otočac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 znam da su GS rege ,crni ,predpostavljo sam da je gospic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Meni je radio dečko z Pule. Lonc su mu složili u Lastovcicu po njegovim zeljama. Corrado R32 se čuo odlično , ali nakon 5 tkm , nisi mogao voziti od buke ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 znam da su GS rege ,crni ,predpostavljo sam da je gospic crni je iz ogulina..od ong decka sa ferkanom, gtr-om... na maksimirskoj se prije motao Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Taj auto ne zaslužuje nista drugo osim akrapovića ili millteka, bez obzira na cijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) eto saznali smo da da po zg-u sam ga cesto vidao edit : evo res verzija(tisa) Edited March 5, 2013 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 crni je iz ogulina..od ong decka sa ferkanom, gtr-om... na maksimirskoj se prije motao Dan Lipoščak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 milltek non res ...to je to tko u nas drzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Gabrek??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 ante sine,zovi ,rijesit cemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 ajde zlato probaj slozit neku cijenu pa mi javi...vec su mi se neki javili,pa da vidimo tko je povoljniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 sutra ti javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) crni je iz ogulina..od ong decka sa ferkanom, gtr-om... na maksimirskoj se prije motao zabrijao si, crni r32 nikada nije bio u Ogulinu, a ovo šta ti govoriš je bio plavi r32, od Dana, auto je oduzet kao i drugi im auti(ne plaćanje, al nebitno sada) ali je ponovno u Og kod jednog drugog dečka Edited March 5, 2013 by master_og Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now