Kroky Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Stoper za amortizer? Ono kaj ide na osovinu amortizera
francuz Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Komad plastike žute boje. Korišten. Slikano na betonu. Zašto pitaš?
hrga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 da da stoper...no...ovak je prica.. frend je preselio u Svicarsku prosle godine Nakon godine dana mora auto uvest tj...prebaciti na CH tablice..nemoze vise voziti na HR.. i ode on na MFk i frajer ga srusi...i izvadi mu ovo dvoje s prednjih amortizera... frend gleda nevjeruje .....pita tipa sta je to... tip mu kaze da su to sigurnosni prsteni koji se stavljaju u tvornici za transport do salona tj prvog kupca. sa time auto otvrdne pa se u transportu ne ljulja kao kad tog nema??????? Frend auto nije kupio novi ..kupio ga je pred 2 godine sa 20000km ....al ocito propust nasih trgovaca... Jos kaze on meni kak je auto tvrd...a ja ga jebem da je to sportski ovjes neki Sta je najbolje...da je ostao ovdje..vjerovatno bi se s time vozio do izmjene amortizera...ovako kaze da je tip na tehnickom jedno 45-50 minuta pregledavao auto...
lega_os Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Hehehe tko zna ZNA! A mi se samo pravimo pametna nacija...
hrga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 e da ...a voznja na tome je uzrokovala habanje gumica na amortizerima... pa ih na oba treba promeniti...dok to ne pormjeni nema prolaza ne igra ono sa 200 kuna u prometnoj Sad sam se cuo s frendom ...gumice su valjda 70CHF i jos ruke 300 CHF .
KIMI_1.8T Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 To nije transportni osigurac nego najobicniji bump stoper dodan iz nekog razloga.
hrga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 To nije transportni osigurac nego najobicniji bump stoper dodan iz nekog razloga. A to bi bio koji razlog? Auto jos nema ni 40000km... a to je na auto ocito od prvog dana
Misek_Chipsy Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 da ne lupa ovjes do kraja, i ne struze auto po podu prilikom autocrossa npr :lol:
KIMI_1.8T Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 A to bi bio koji razlog?Auto jos nema ni 40000km... a to je na auto ocito od prvog dana To zna samo prvi vlasnik. Ja sam ih stavljao kad sam nekog vozio otraga na spustenom autu da se osiguram od unistavanja amortizera.
msporis Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Imaš točno takve na novim autima. Kad sam radio u Špoljaru, takve smo skidali sa Mitsubishija prilikom isporuke jer je jedino Micek imao pripremu za isporuku tamo na lageru, ostali su to radili sami u salonima. A Dacije to nisu ni imale.
Noci_jr Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 e da ...a voznja na tome je uzrokovala habanje gumica na amortizerima...pa ih na oba treba promeniti...dok to ne pormjeni nema prolaza ne igra ono sa 200 kuna u prometnoj Sad sam se cuo s frendom ...gumice su valjda 70CHF i jos ruke 300 CHF . jeftinije mu onda nove kupit i zamijenit
hrga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Rijec je o vw polu 1.4 16V iz 2007-e.... i to je bilo na prednjim amortizerima....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now