galeb_st Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ovako, u zadnje vrijeme mi se sve cesce desava kad naglo ubrzavam da imam jako cudan osjecaj u autu (kao da preskace odnosno kao da klize lamela pa malo uhvati gas malo ne). Osjecaj je intezivniji kad se krecem uzbrdo a manje se osijeca kad vozim na ravnome i kada ne dodajem naglo gas... Najvise se to osjeti kad koristim manual mode tj tiptronic jer nekad ne presalta u brzinu u koju ga stavim nego naglo izgubi gas pa je tek onda prihvati ili sam salta u nizu (opet kod brze voznje)... Isto tako kad tek krenem npr ujutro ranije iz kuce kad dam gas auto ne krene odmah nego tek nakon sekunde ili dvije zadrske. U pocetku sam sumnjao da je mozda do Xdrive-a al sad sve vise vjerujem da je do automatskog mjenjaca? Imate li kakve ideje?Ulje u getribi i filter promijenjeni ima nekih 10K kilometara...Auto trenutno na nekih 200 000km od cega je 1500000 bar auto puta.Nekakvog dobrog mestra za automatsku getribu ili x drive u okolici splita. Auto do sada nije izbacilo nikakvu gresku na displayu a na dijagnostiku ga jos nisam spajao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Spoji pa javi sta ce izbacit mada jedino precizno je skinut getribu i pregledat sve nazalost, ja imam manualca pa ne znam tocno ali provjerim kod svog mehanicara pa javim ako je upoznat sa ovim simptomima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 U servis da ti resetuju adaptive learning values i rijesit ce ti problem 100 %, ista stvar se desavala meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb_st Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 nisam u hr do kraja mjeseca al posaljem nekog od svojih da pokusa resetirati taj adaptive learning values... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now