Jump to content

Recommended Posts

Posted

ima li ko kakva info di bi se moglo sredit lezajeve kardana za renola senic RX4

novi je oko 12 ooo kn (ni u ludilu ga ne mislim toliko platit )

dobio sam preporuku za intermobili i oni pitaju moj stari kardan i cca 5000 kn,ima li jos ko da se tim bavi i da svoj posao odradi kako treba?

Posted

On ti je sla u Srbiju. Mislin da su mu jedino oni uspili rjesit od svih nasis strucnjaka i to za neke smisne novce. pitat cu ga ja broj. Kod njega ti je sla kardan mislin ante iz balinjere pa mozes i njega pitat.

Enivej posaljen broj kad saznan ;)

Posted

otisli su lezaji na njemu a stari ne mogu se skinuti (osim pilanja kardana)

ovi u intermobili imaju vec gotov kardan,posaljem stari dobijem taj reparirani (nikakvu mi garanciju nisu spominjali)

auto se vecinom vozi po gradu,mozda 10 puta godisnje ode na sneg i led po lici

Posted
otisli su lezaji na njemu a stari ne mogu se skinuti (osim pilanja kardana)

ovi u intermobili imaju vec gotov kardan,posaljem stari dobijem taj reparirani (nikakvu mi garanciju nisu spominjali)

auto se vecinom vozi po gradu,mozda 10 puta godisnje ode na sneg i led po lici

za ovaj gore pise da je napravljen da se moze reparirati, lezajevi su na seegere , ima i mazalice za lezajeve ugrađene.

kolko sam skuzio to je ova firma http://www.davemacprops.com/DMPHOME.html

Znaci za iste novce dobijes sve nove dijelove, i moze se ubuduce lakse servisirati.

Posalji im email, il dobro ti je mrlakis rekao :lol:

Posted

ja sam kardan od kaguuuua 4x4 rastavio kolko je išlo ,ležajeve nove mi je vulkanizirala jedna firma u bjelovaru ali je balansirati ga trebalo nosit u ljubljanu zbog dužine jer kod nas nemože niko tak dugi sa toliko ležajeva i zglobova balansirati

taj me popravak koštao jako puno živaca , a čak ne i puno novaca

Posted

hvala na savjetima sutra zovem trgometal pa vidim sta oni kazu,

mada mi je i ova e bay kombinacija dobra jer iman neki osjecaj da ce taj auto dosta ostat kod kuce

Posted
hvala na savjetima sutra zovem trgometal pa vidim sta oni kazu,

mada mi je i ova e bay kombinacija dobra jer iman neki osjecaj da ce taj auto dosta ostat kod kuce

ali ga obavezno moraš balansirat a to moraš u sloveniji

Posted

meni su za tuarega radili u picki materinoj neki iza vrbovca i bilo je dobro 2000km i opet se raspalo, nosio opet na reklamaciju i opet slozili ali je OPET tresao od samog pocetka. balansirat mi niko nije mogao

Posted
meni su za tuarega radili u picki materinoj neki iza vrbovca i bilo je dobro 2000km i opet se raspalo, nosio opet na reklamaciju i opet slozili ali je OPET tresao od samog pocetka. balansirat mi niko nije mogao

Kardan-spoj, meni su slagali na bivšem kombiju, bez greške napravili, ja namlatio 80tkm, novi vlasnik još 3x toliko i nikakvih problema

Posted

znam da se treba balansirat,

na ovom je oni uteg ili kako se vec zove pukao prije nekih dva mjeseca i od tada su manje vise i krenili problemi (vibracije na cca 80 km/h) i sad ti lezaji

P.S:

auto ima neki glupi mjenjac tako da se ni ne vozi preko 120-130 km/h

• 2 months later...
Posted

Da nadodam svoje iskustvo.

- Trgometal -

brzi, nisu preskupi

prvi put odnio kardan na preventivnu reparaciju - puko na drugoj trci (treningu)

napravili na reklamaciju

držao godinu dana - puko na četvrtoj trci

Nosim ga danas opet.

:)

BTW

stari križ koji je na drugom dijelu kardana i koji nismo mijenjali jer se činio ok - i dalje živ. Puko je oba puta na istom "novom" križu

If it's not broken - don't fix it

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...