pelepelezg Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 imam na raspolaganju dvije duzine serafa koji se ugraduju u vecinu 2.0 opelovih motora od 115ks do 240ks, a mene konkretno zanima kolko u principu kraci seraf za 0,5cm moze biti losiji od duzeg? kraci je kod mene pa sad sam u nedoumici zaserafit ih ili ne , a opet sa druge strane nebi brendirani proizvodac nudio te serafe da nisu dobri..... kaj vi mislite?
fire Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Koji proizvodac? Od arp-a su nesto kreci serafi pa drze bez problema. Jer tako onako vrh brezona ne drzi. Ako lovu puno navoja, onda je uredu.
Marko Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 inace ti nosi samo 3-4 navoja. Vidi koliko ti strsi vijak iz glave. I ak su istog promjera po cijeloj duzini od glave do navoja i kvalitete bu oke.
detroit Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ...oboje su ti dobre duzine i ulaze dovoljno u blok....međutim meni su se svi izvijali i nisam ih mogao dobiti na kilažu.....kupio sam 3 seta da bi upotpunio jedan kak spada........preporucio bi svakome da uzme arp, jer ovo po autodijelovima je smijeh...
pelepelezg Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 budem bas vidio danas kak bude kod pritezanja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now