zlajo Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 pozz.... trebao bi očistiti mali hladnjak za grijanje, ali neznam s ćim? dajte mi neke prijedloge... varekinom ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Octom!! Al ozbiljno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Pazi da ti ne propiša posli čišćenja. neznan kako je to na tvom autu ali ako ga nije problem zaminit rađe ga zamini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Octom!! Al ozbiljno!! totalno podržavam , pojede kamenac ko iz picke a ne skodi metalu. ak ti curi negdje hladnjak od ostecenja uvijek mozes polomiti rebarca oko mjesta di curi i zalemiti rupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 I ako curi ne sipaj tekućinu za začepljenje osim ako voliš cijeli dan mijenjati unutarnji hladnjak. Inače postoji tekućina za ispiranje hladnjaka, ali i ocat može poslužiti, ali bolje bi ti bilo da pričekaš malo toplije vrijeme:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Bilo bi najbolje da kupis drugi unutarnji hladnjak, najsigurnije rjesenje... mislim iz iskustva voda u hladnjaku mi je bila boje hrdje i onda sam stavio fino onaj deterdent za pranje kilera pa mi fino odjednom propisao i vanjski i unutarnji i onda probao 2 puta s tekucinom za krpanje i opet je curilo i onda je sljedila zamjena. Kod mene je ocito bio slucaj da se nakupilo smece i kamenac i ja to fino isprao i onda se razgradilo smece i kamenac a rupe propisale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Inače ako ti se taj unutarnji hladnjak začepio, možeš ga baciti jer kad se jednom začepi, gotov je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 I ako curi ne sipaj tekućinu za začepljenje osim ako voliš cijeli dan mijenjati unutarnji hladnjak.Inače postoji tekućina za ispiranje hladnjaka, ali i ocat može poslužiti, ali bolje bi ti bilo da pričekaš malo toplije vrijeme:blink: zeznuta stvar.... nije bas preporucljivo koristiti je jer nagrize brtve.... koliko je dobra toliko je i losa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 ako je to e36 to je normalna pojava da procuri 900 kuna, stavi drugi i miran si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now