wildD Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 jel ima ko iskustva sa ovim gumama i kakve su vam se pokazale? federal 595evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 moj prijedlog ZAOBIĐI u širokom luku imo sam one rsr polu slik to sve popucalo, a ove ima frend i JAKOOO su bučne Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 595 evo sam ja imao na peugeotu. Dosta bucna guma, ali za te novce je meni bila fantasticna. Po suhome drzi kao zvakaca, a po kisi je za nijansu losija od ostalih. Sve u svemu ja sam je vozio nekih 10t km i uzeo bih je opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Po suhom odlicna...za te pare i predobra...a evo frend vec oma i preko 200km na grobniku s njima i ni do pola se nisu potrošile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 595 evo sam ja imao na peugeotu. Dosta bucna guma, ali za te novce je meni bila fantasticna. Po suhome drzi kao zvakaca, a po kisi je za nijansu losija od ostalih. Sve u svemu ja sam je vozio nekih 10t km i uzeo bih je opet ja nekidan isao kod SMA da vidimo jesu lezajevi, koliko su te gume bucne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andria_S3 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Suho = OK, solidna (dapace, ako se gleda omjer ulozeno/dobiveno, jaako dobra). Mokro = ocajna (ABS radi prekovremeno, zaustavni put neusporedivo duzi u odnosu na gume renomiranih proizvodaca). Po kisi dobre samo za sklizanje i za izazvati sudar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Suho - odlične mokro - dobro se pazi sine trošenje - vrlo dobro buka - pa nije tako bučna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ja imam ss595 i mislim da se sleper uvijek vozi iza mene..:lol: Po suhom su mi vrlo dobre, po mokrom se ne vozim brzo.. I ne trose se previse, dime dobro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Po suhom je svako govno dobro, na mokrom se vidi kakva je guma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now