Jump to content

Andria_S3

Full members
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Andria_S3

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

784 profile views
 1. 2009. sam poceo stavljati Royal Purple XPR 20w50. Ulje je OK i kvalitetno, ima neku kemiju u sebi za povecanje snage ali omjer ulozeno dobiveno IMHO je bolji sa 300V. Trenutno koristim Motul 300V 15w50.
 2. http://www.streamhunter.eu/motor-sports-live-streaming-video.html
 3. http://www.viponlinesports.eu/motorsports/95559/1/skysports-f1-:-skyf1-live-stream-online.html
 4. Suho = OK, solidna (dapace, ako se gleda omjer ulozeno/dobiveno, jaako dobra). Mokro = ocajna (ABS radi prekovremeno, zaustavni put neusporedivo duzi u odnosu na gume renomiranih proizvodaca). Po kisi dobre samo za sklizanje i za izazvati sudar.
 5. Da slazem se, razmisljao sam o tome ali ne znam part no. pumpe od LCR-a, a "quattro pumpu" bi se moglo iskoristiti ukoliko se zacepi za FWD rezervar nepotreban prikljucak.
 6. Bez vecih injektora neces imat vise goriva. Jos jedna od opcija za pumpu je i OEM pumpa koja je na 1.8t 210/225hp (8L9 919 051 G). S3 injektori (386cc@3bar) i serijska pumpa goriva sa std. regulatorom pritiska goriva pojacanim na 4 bara mogu provjereno do 346ks. S3 225hp (BAM) ima regulator pritiska goriva s baznim pritiskom od 3 bara.
 7. Ukoliko ti Rijeka nije daleko mogu ti preporuciti covjeka koji je meni slagao motor. Roland Krizman (Rolly) aka Rollspeed 098 772 088 Slozio je poprilican broj trkacih automobila.
 8. Meni od svih ulja najljepsi miris ima Motul 300v. Vezano za Uljadirekt - super cijene ali web shop im i nije neki. Kad sam pretprosli tjedan narucio Castrol SRF kocionu tekucinu nisam bas imao pozitivno iskustvo. Naime, uredno sam platio preko kartice, a za to se trazi iskljucivo otvaranje Moneybookersa racuna koji odmah povuce sav novac s kartice da bi kasnije kad se vraca na karticu uzeo postotak. S obzirom da nije bilo obavijesti 24-48h da je poslano, tek nakon sto sam ih nazvao sam saznao da oni to "ulje" trenutno nemaju u ponudi jer imaju problema s dobavljacem i sad eto cekam da m
 9. Sto se klopotanja tice kod mene je bilo ovako: - nakon montiranja SMF-a na leru klopotanje se je culo poprilicno (u voznji ne) - nakon izmjene ulja klopotanje se je malo smanjilo ali se je i dalje culo (mijenjao sam ulje jer su mi u servisu dali krivu gradaciju, umjesto 75w/90 prodali 70w/75 pa mi je krcala 3. brzina kad bi se ulje zgrijalo) - klopotanje se je jos nesto smanjilo nakon montiranja Fluidampr teze remenice radilice ali je i dalje ostalo prisutno - potpuna eliminacija klopotanja tek nakon sto sam pojacao okretaje na minimumu na 1200
 10. Da, Max Gear 75w/140 Dok je ulje hladno treba jaci pritisak ruke na rucicu mjenjaca ali nista narocito. Kad se zgrije salta se otprilike kao i sa serijskom gradacijom.
 11. Serijska gradacija za 02M AWD mjenjac je 75w/90 Kod mene je u mjenjacu Royal Purple 75w/140 i nema nikakvih nuspojava. P.S. Za potpunu eliminaciju klopotanja na leru morat ces malo podignut okretaje na minimumu.
 12. Ostavio sam ulaznu i izlaznu stranu nepokrivenu, prekrio sam sredinu. Montirana je ispod auta pa ju vjerojatno, osim benzina, i strujanje zraka malo ohladi.P.S. Napravio sam cca 10k km od tad i za sad nema naznaka problema. Imas mozda neki info da je doslo do komplikacija sa ovom metodom izoliranja zvuka?
 13. Ja sam svoju montirao inline. Rijesio sam to na nacin da sam napravio jos jedan mali aluminijski rezervar od 3.1l, takozvani surge tank, i nakon njega ide 044 koja druka prema motoru. Spojeno je na sljedeci nacin: - serijska pumpa iz originalnog rezervara pumpa u mali rezervar. Na ulazu u taj mali rezervar sam stavio filter benzina - iz malog rezervara ide gorivo u 044 koja tjera benzin bez icega na putu prema motoru - iz motora ide povrat nazad u mali rezervar - i onda opet povrat iz malog rezervara u veliki Na taj nacin je mali rezervar uvijek pun i koliko god ga napinjao u zavojim
 14. Cini se da smo svi pali za domovinu koji smo uzeli pumpe kod doticnog! :doh: :lol:
 15. LOL, Jere-san?! :doh: Jesu li i ostali koji su nabavili pumpe od Jere-a dobili ovakve primjerke?
×
×
 • Create New...