Kas Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Imam problem sa vibracijama cijelog auta kada se upale ventilatori na hladnjaku vode. Riječ je o Passatu međuliniji sa klimom koji ima dva ventilatora spojena remenom a el. motor na samo jednom. Kad se upali hlađenje, trese se cijeli auto. Sve je dobro stegnuto. Trebao bi nekako balansirati te dvije elise, ali kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Mozes braneta nazvat, balansira radililice, zamasnjake i sve drugo) mislim da bi ti on to mogo rijesiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Pogledaj da ti nije pukla elisa na ventialtoru? Nesto mora da je otpalo ako tako trese... Vjerovatno ti je jedino rjesenje novi ventilator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted June 30, 2013 Author Share Posted June 30, 2013 Nije ništa otapalo. Stari nije tresao ali je imao kao neke malo utege na dva ili 3 pera. Sa unutarnje strane elise su slova od A do g ili tako nešto i ima oznaka kod a ako se dobro sjećam. Vjerojatno to ima veze sa balansiranjem. Koji je broj od Braneta pa provjerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Ako je sve ucvrsceno kako treba onda su ti se vjerovatno pojele cetkice u motoru.. od koristenja jel I najjednostavnije rjesenje drugi motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 izgubio si utege za balansiranje s ventilatora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted June 30, 2013 Author Share Posted June 30, 2013 izgubio si utege za balansiranje s ventilatora.... Najvjerojatnije da. Pitanje je tko to može riješiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Kazem ti braneta zovi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Koji je broj od Braneta pa provjerim. 0922613923 098682743 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisvw Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 koliko ja znam elise su plastične, tako da čisto sumnjam da je do njih i njihovog balansiranja, jedino ako ti nisu odlomljene, provjeri ležaj na pogonjenom ventilatoru i piksu na elektromotoru prvog ventilatora, i stanje remena koji ih vrti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now