Jump to content

kalibriranje km/h kazaljke?

Recommended Posts

Ti radari su rijetko kad tocni (citaj: NIKAD!) ;)

Uzmi od nekog navigaciju ili si instaliraj na mob i onda usporedi brzine.

meni onaj na ZG aveniji cesto pokaze ok brzinu, onaj kod Bundeka prema mostu isto tak

meni onaj na ZG aveniji cesto pokaze ok brzinu, onaj kod Bundeka prema mostu isto tak

Meni je jucer pokazao 83 km/h, a isao sam oko 140 km/h, pa sad... :D (I nije bilo nikog iza mene)

Na 140 mi na navigaciji pokazuje 138 km/h. ;)

kao sto napisah - "cesto" :D ne uvijek. A cajger mi na autu dobro pokazuje jer mi isto po navigaciji jako malo odstupa ;)

E da, i taj na ZG aveniji me rijetko skuzi dok sam na Bevu, valjda mu je premala masa :D

kao sto napisah - "cesto" :D ne uvijek. A cajger mi na autu dobro pokazuje jer mi isto po navigaciji jako malo odstupa ;)

E da, i taj na ZG aveniji me rijetko skuzi dok sam na Bevu, valjda mu je premala masa :D

Pocni jest onda! :D

Meni mozda ne pokazuje dobro jer ne registrira francuska govna. :D

Spojis se dijagnostikom na 17-Instuments, pokrenes Output Test i gledas kazaljke. One ce otici od minimuma do maksimuma i vratit ce se na 3000rpm, 100km/h, a male na sredinu tocno. Pa vidis dal koja odstupa.

Ako da, onda rastaviti tablu, izvaditi cajger van i vratit ga na pravo mijesto.

Ako dobro pokazuju, problem moze biti i u citacu u getribi.

Moj zbog promjenjenog final geara na 100kmh gps pokazuje 125kmh na satu :) Navikne se covjek,a i kad zaboravis na to,dok mislis da juris,zapravo vozis po ogranicenju haha.

Ali koga smeta ima za kupit kontrolere kojima se to rjesi, a isti se koriste i za mjenjanje kmh u mph bez da mjenjas sat.

Edit: http://www.dakotadigital.com/index.cfm/page/ptype=product/product_id=126/

Edited by doggy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...