bucooo Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 vozi se normalno o Zaprešića do Jankomira. ugasi se na semaforu, nekako uspije upalit al se čuje nekakvo cviljenje iz motora i opet se ugasi. kod slijedećeg pokušaja najnormalnije upali, vozi se par metara i opet ugasi... o čem bi se moglo radit i šta pogledat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 klapna gasa diagnostika najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 kak dario veli..diagnostika...al da si barem moro napisao....benzinac ili tdi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 EGR............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 zaboravio sam od uzbuđenja haha benzinac 1.6 MPI prema onome kak mi je stara opisala, sve mi vuče na klapnu gasa. kasnije se najnormalnije dovezla do zaprešića. nit se šta čuje, nit ikakve lampice svijetle Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 zacviko kompresor klime.danas ja vozio. stanem na semaforu nakon 400 metara od zgrade i auto se ugasi. ponovno upalim i cvili remen pun qurac. ugasim auto, dignem haubu a napred oko kompresora sve uspricano. otpustio kljucem kompresor, skinuo remen kompresor/alternator i auto normalno pali i vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now