Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

vidim da je gore fotka reklame, na njoj piše 50kn pranje, to smo promijenili od 01.10. u 70kn.

praonica nam je usputna i slabije ide jer tko god je došao na pranje s ceste bi vidio puno dvorište automobila pa odustao ili se načekao..

svaki auto koji je na servisu se pere komplet.

sada imam djelatnika koji to handla i opere aute puno bolje nego li prijašnji kojem sam i ja znao pomoći.

autoservis je primarni i već radi njega odbijam ljude/aute za praonu.. yebbatga

Edited by Ozy
Posted
Nacuo sam da Squiki (ne znam za motorizaciju) ima problema sa

lezajevima u getribi i da je to klasicna boljka?

Tek sad vidio ovo.

Istina, ali to se odnosi na prve 2 godine proizvodnje (2006-2008) benzinci 1.3 (ne znam za 1.5). Dizeli imaju Fiat motor i Opel getribu. Na kraju sam u ovlaštenom bio (usput kad sam popravljao od sudara), i rekli mi da se ulje u getribi ne mjenja na toj getribi, odnosno mjenja se kad se mjenja kuplung, a dotad se samo kontrolira razina ulja.

Tak da je to odgođeno.

Posted

2Ozy: baš kasnim ali nisam bio dosta na forumu..pa nisam ni vidio/znao..

Želim ti puno uspjeha u poslu!! :) Baš volim vidjeti kada netko započne i ima posla naravno uz trud.. :clap:

:thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted

Od sutra u ponudi uz AUTOSERVIS (mehanika i elektrika) imamo i DIJAGNOSTIKU ZA SVE TIPOVE VOZILA te VULKANIZACIJU.

Ujedno imamo NOVU uslugu:

VUČNA SLUŽBA “AUTO BOSSI” 0-24

0800 0987 (besplatni broj) i 098 80 80 19

Za aktivne FORUMAŠE je BESPLATNA do našeg servisa do udaljenosti 20km.

jel to okej? :)

• 1 month later...
Posted
Ozy, jel balansirate felge bez središnje rupe (znači tamo gdje je drugima čep, kod mene je fiksno) ?

kao PUG .. ne

odi u Auto Maksimir i traži Vladu (Žuti) ili Marka, reci da te Ozy poslao, oni to mogu riješiti

Posted
kao PUG .. ne

odi u Auto Maksimir i traži Vladu (Žuti) ili Marka, reci da te Ozy poslao, oni to mogu riješiti

Da PUG...hvala :thumbup:

• 7 months later...
Posted

Ozy kakav je ono estoril e36 u m-pak zapucan u pod u dvoristu radione?

U voznji sam bio i na tren pomislio da je moj V8 zavrsen u vrbovcu i prebacen tu.. Naglo zabrijavanje u voznji :D:D

Nisam ni felgu stigao pogledat, rega zg-036-E

Lepo zgleda :)

Posted

Dečki u CMG-u jučer odradili veliki servis na Astri...ukratko, konačno sam našao radionu sa odličnim majstorima s kojima se sve lako dogovori, pristupačnom cijenom i pješke 20 minuta od kuće.. ;)

A E-36 ima brijem 3.0 dizel...čipnotiziran :cool:

Posted
Ozy kakav je ono estoril e36 u m-pak zapucan u pod u dvoristu radione?

U voznji sam bio i na tren pomislio da je moj V8 zavrsen u vrbovcu i prebacen tu.. Naglo zabrijavanje u voznji :D:D

Nisam ni felgu stigao pogledat, rega zg-036-E

Lepo zgleda :)

To je od Caje auto koji on slaže...mislim da slaže 3.0d automatika unutra...auto je fappanje

Posted
Dečki u CMG-u jučer odradili veliki servis na Astri...ukratko, konačno sam našao radionu sa odličnim majstorima s kojima se sve lako dogovori, pristupačnom cijenom i pješke 20 minuta od kuće.. ;)

+1

i meni su radili nešto na autu i svaka preporuka,od usluge,do cijene a i meni su na 5 min pehaka :D

Posted
Inace svi na e36 bježe sa automatika na šalt :)

Jako rjetko sam vidio e36 aut. :D

A čuj Cajo voli matike očito...:)

Ali za njega svaka preporuka

Posted
+1

i meni su radili nešto na autu i svaka preporuka,od usluge,do cijene a i meni su na 5 min pehaka :D

bas mene zanima koliko ce mi uzet za servis, trebat cu ic sljedeci tjedan na dogovor da auto spremim za zimu

Posted
bas mene zanima koliko ce mi uzet za servis, trebat cu ic sljedeci tjedan na dogovor da auto spremim za zimu

150kn je redovni cca.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...