Ozy Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 radimo i sub, budem to promijenio na siteu. sub 08-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Moguce da doletim onda u sub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 (edited) vidim da je gore fotka reklame, na njoj piše 50kn pranje, to smo promijenili od 01.10. u 70kn. praonica nam je usputna i slabije ide jer tko god je došao na pranje s ceste bi vidio puno dvorište automobila pa odustao ili se načekao.. svaki auto koji je na servisu se pere komplet. sada imam djelatnika koji to handla i opere aute puno bolje nego li prijašnji kojem sam i ja znao pomoći. autoservis je primarni i već radi njega odbijam ljude/aute za praonu.. yebbatga Edited November 20, 2013 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Nacuo sam da Squiki (ne znam za motorizaciju) ima problema salezajevima u getribi i da je to klasicna boljka? Tek sad vidio ovo. Istina, ali to se odnosi na prve 2 godine proizvodnje (2006-2008) benzinci 1.3 (ne znam za 1.5). Dizeli imaju Fiat motor i Opel getribu. Na kraju sam u ovlaštenom bio (usput kad sam popravljao od sudara), i rekli mi da se ulje u getribi ne mjenja na toj getribi, odnosno mjenja se kad se mjenja kuplung, a dotad se samo kontrolira razina ulja. Tak da je to odgođeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 2Ozy: baš kasnim ali nisam bio dosta na forumu..pa nisam ni vidio/znao.. Želim ti puno uspjeha u poslu!! Baš volim vidjeti kada netko započne i ima posla naravno uz trud.. :clap: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Hvala care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Od sutra u ponudi uz AUTOSERVIS (mehanika i elektrika) imamo i DIJAGNOSTIKU ZA SVE TIPOVE VOZILA te VULKANIZACIJU. Ujedno imamo NOVU uslugu: VUČNA SLUŽBA “AUTO BOSSI” 0-24 0800 0987 (besplatni broj) i 098 80 80 19 Za aktivne FORUMAŠE je BESPLATNA do našeg servisa do udaljenosti 20km. jel to okej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 E lepi jel delate subotom? Trebam malo ovjes sitno složiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 da, 08 - 12 nazovi sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Tebe ili tam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 to ti dođe na isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 to ti dođe na isto Hahaha...ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ozy, jel balansirate felge bez središnje rupe (znači tamo gdje je drugima čep, kod mene je fiksno) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Ozy, jel balansirate felge bez središnje rupe (znači tamo gdje je drugima čep, kod mene je fiksno) ? kao PUG .. ne odi u Auto Maksimir i traži Vladu (Žuti) ili Marka, reci da te Ozy poslao, oni to mogu riješiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 kao PUG .. neodi u Auto Maksimir i traži Vladu (Žuti) ili Marka, reci da te Ozy poslao, oni to mogu riješiti Da PUG...hvala :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Vlado je takve felge meni riješio za par minuta, ovi u Vulkalu su se mučili pol sata i nije bilo dobro preporuka i od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ozy kakav je ono estoril e36 u m-pak zapucan u pod u dvoristu radione? U voznji sam bio i na tren pomislio da je moj V8 zavrsen u vrbovcu i prebacen tu.. Naglo zabrijavanje u voznji Nisam ni felgu stigao pogledat, rega zg-036-E Lepo zgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Dečki u CMG-u jučer odradili veliki servis na Astri...ukratko, konačno sam našao radionu sa odličnim majstorima s kojima se sve lako dogovori, pristupačnom cijenom i pješke 20 minuta od kuće.. A E-36 ima brijem 3.0 dizel...čipnotiziran Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ozy kakav je ono estoril e36 u m-pak zapucan u pod u dvoristu radione?U voznji sam bio i na tren pomislio da je moj V8 zavrsen u vrbovcu i prebacen tu.. Naglo zabrijavanje u voznji Nisam ni felgu stigao pogledat, rega zg-036-E Lepo zgleda To je od Caje auto koji on slaže...mislim da slaže 3.0d automatika unutra...auto je fappanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 E36 sa 3,0d motorom mora ic jaaaako dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Inace svi na e36 bježe sa automatika na šalt Jako rjetko sam vidio e36 aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Dečki u CMG-u jučer odradili veliki servis na Astri...ukratko, konačno sam našao radionu sa odličnim majstorima s kojima se sve lako dogovori, pristupačnom cijenom i pješke 20 minuta od kuće.. +1 i meni su radili nešto na autu i svaka preporuka,od usluge,do cijene a i meni su na 5 min pehaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Inace svi na e36 bježe sa automatika na šalt Jako rjetko sam vidio e36 aut. A čuj Cajo voli matike očito... Ali za njega svaka preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 +1 i meni su radili nešto na autu i svaka preporuka,od usluge,do cijene a i meni su na 5 min pehaka bas mene zanima koliko ce mi uzet za servis, trebat cu ic sljedeci tjedan na dogovor da auto spremim za zimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 bas mene zanima koliko ce mi uzet za servis, trebat cu ic sljedeci tjedan na dogovor da auto spremim za zimu 150kn je redovni cca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now