Pale Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Trebam dijagnosticirat malo nevjerovatan (barem meni) kvar. Do nekih 20 km/h sve uredno, poslje toga pocinje nesto grebat u prednjem kraju mislim, ako se volan okrene malo u lijevo prestane, takoder ako se stisne kocnica onako srednje jako opet prestane, i kod ubrzavanja isto prestane. Napominjem da su vilice pred zamjenom i znam da su one u komi, ali ovo grebanje nikako nemogu povezat s nicim. takode znam da su manzete u banani, ali nikako mi neide u glavu da malo grebe, pa malo ne. uglavnom molim vas neki broj/kontakt ko bi mi mogao napravit diagnostiku problema, molim u zagrebu, jel mi nije bas ugodno se vozikat tako okolo. Ako netko ima savjet sto bi mogao pogledat nek kaze ako mogu sam pogledat. E da - radi se o audi allroadu 2000 god aj fala
TomiTraktor Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 zaleti se u rikverc pun gas i opali kocnicu mozda pomogne
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 plocice su zamjenjene prije cca 10ak tisuca km, mislim lako njih pogledat, al ono 2 TT - budem probao, al daj mi reci sto pokusavam s tim napravit?
J.J Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Da nisu one metalne zaštite diskova ako ih Allroad ima ...
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 pa cek, ali za to bi bio potreban nekakav udarac, citaj fizicki nesto pomaknut. auto ostavio u petak navecer, buraz nesto ujutro isao obavit i veli nes ti grebe. ja danas ujutro kad sam isao na posao nemrem doc k sebi kako grebe govno. palo mi na pamet da je nekakav kamen kod diskov i plocica, al onda bi non stop grebo pas mu mater
c2h5oh Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 meni je tak bilo kad su polocice bile potrosene, al ako kazes da si ih mjenjal onda nesto smrdi.
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 ma mene najvise buni to sto do 20 km/h sve super i onda pocinje sve jace i jace.
c2h5oh Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ma mene najvise buni to sto do 20 km/h sve super i onda pocinje sve jace i jace. tak je i meni bilo. meni su uzrok bile plocice istrosene
TomiTraktor Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 plocice su zamjenjene prije cca 10ak tisuca km, mislim lako njih pogledat, al ono 2 TT - budem probao, al daj mi reci sto pokusavam s tim napravit? sa time rijesavas da ti nije neka necistoca ili kamencic
Outlaw Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Jesi digao auto na dizalicu i malo poslusao u zraku? Ja sam imao nes slicno, samo je grebalo cim se malo skrene lijevo. Dizao auto i nikak skuzit dok nisam poceo drkat malo po tim limovima oko diskova. Na kraju sve popigao nekak i sad se ne cuje Da nisu one metalne zaštite diskova ako ih Allroad ima ...
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Nisam digao auto, al evo sad sam isao doma i to bas lupa, na volanu se osjete vibracije u ritmu okretanja kotača.
Outlaw Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Poluosovina mozda... A kad ides lijevo-desno (lijevi zavoj, desni zavoj) jel se mijenja zvuk?
Outlaw Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Vidim sad gore da pise da prestane kad ides u lijevo. Mozda je lijevi lezaj onda, ali ne bi bas trebalo "trest". Ja bi na tvom mjestu digao oba prednja u zrak, provjerio jel ima koji kotac lufta, zavrtio pa vidio jel grebe/struze sto i probao locirat gdje. Ako nije da nes struze po disku/felgi mislim da ce ti ostat lezaj ili poluosovina.
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Ma OK, al Jel to može onak preko noći? Mislim nisam nigdje udario ni ista slicno
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Dario svaka ti dala. Jebeno najbanalnija stvar. Momentalno stao, i jedan jedva pričvršćen. Fala ekipa, Dario imaš pivu
BMW_Motorsport Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ja isto htio napisat daj kotac zasarafi, neki dan isti slucaj na bmwu
Dario Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ima Dario iskustva s time. ne podsjecaj me Pale dobro da nije otpao
Pale Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 ne podsjecaj me Pale dobro da nije otpao ma nije bio toliko labav, ali kad se sjetim da sam dvoje tek rodenih blizanaca iz varazdina vozio, ok tad nije treslo, ali ipak sreca hehe
J.J Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Dario svaka ti dala. Jebeno najbanalnija stvar. Momentalno stao, i jedan jedva pričvršćen. Fala ekipa, Dario imaš pivu Koji si bik...ziher si ti po njemu nekaj radio...
Outlaw Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 O jeboga, kazes neki nevjerojatan kvar i trazis na forumu sto ekstra da sam pogledas bla bla, a nisi pogledao ni jel su kotaci zaserafljeni :doh:
Pale Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 a koji bi se kurac sjetio da nije fucking kotac do kraja zasarafljen jebes ga ko prizna pola mu se prasta haha
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now