Marko Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Remenica na bregastoj?Ako se ne varam prijatelj ubacio u forda 1.4 tdci iz citroena, sve pase i isti simptomi ista greska, i kad je stavio remenicu s forda sve radi Mislim da bi i kod tebe to moglo bit! mislim da on ima ubacenu stariju radilicu od njegovog modela, mozda zubi nisu na istoj poziciji na TW od radilice bregasta je onakva kakva je i bila do sad u motoru , a na nju je radio
Vucko Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) pa s novijeg modela je radilica,remenica je isto s novijeg ili stara? kolega je na nekom peugeotu imao sličan problem,javljalo senzor bregaste i radilice,bila je različita remenica na staroj i novoj radilici,po remenici je poklapalo fazu,u stvarnosti nije bio motor u fazi teoretski ako ubrizgavanje goriva se dogodi kad taj cilindar nema kompresiju možeš se slikat i nece motor sastavit vec onako veselo verglat bez ikakvih znakova života nemam iskustva s dizelima ali ako ima struju na injektore i dovod goriva(to bi značilo da i čita kods ključa) jedino još što može biti je faza koju u biti i javlja Ovo da auto ne želi upalit nakon što duže stoji,recimo kod lakirera,osobito ako je otvoren,tj prozori spušteni zna barem na hondama vlaga zavuči se u imobilizator...nakon što se stavi drugi ili stari osuši i vlaga izađe auto ponovno pali...cak neki ih upaljačem zagrijavaju Edited September 10, 2013 by Vucko
entuzijast Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Da je zmrdana faza u startu, šta nebi onda uopće palio?...a napisao je da je motor radio 10 sekundi na prvom paljenju...
vjeko Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 ubacena je radilica od novijeg godista.. no provjerili smo i rupe na radilici nisu zamaknute, usporedili zamasnjake novijeg i starijeg modela i sve je ok.. remenica bregaste i bregasta nisu mjenjane... samo radilica.. u principu sve ove varijante smo isporbali.. i dalje nis.. konetkori takodjer... nemrem opisat koliko sam lud vise...
Mexx Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 taj 1.5 dci ce paliti cak i sa istekanim ili shebanim senzorom bregaste,skupit ce podatak od radilice. tlak potrrbam za paljenje je oko 200 bara,sta ti imas... gorivo na dizne ide ...faza dobra.,,, probaj skinut usisnu i rokat start spreja direkt u usis dok vergla, neznam sta bi reka drugo...
ZOD Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Dali možeš osciloskopom provjerit signal iz senzora položaja radilice?
entuzijast Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Upravo zanimljivo da sam morao guglati... Pa sam našao podatak da DCI ima obrnuti redosljed cilindara, tj. #1 je skroz desni.....pretpostavljam da to meho zna, ali budući je glupa situacija, ajmo nabadati po svemu... :lol:
Hans Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Upravo zanimljivo da sam morao guglati... Pa sam našao podatak da DCI ima obrnuti redosljed cilindara, tj. #1 je skroz desni.....pretpostavljam da to meho zna, ali budući je glupa situacija, ajmo nabadati po svemu... :lol: Svi Renaultovi motori imaju redosljed cilindara koji počinje od zamajca.
Alfaludak Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Upravo zanimljivo da sam morao guglati... Pa sam našao podatak da DCI ima obrnuti redosljed cilindara, tj. #1 je skroz desni.....pretpostavljam da to meho zna, ali budući je glupa situacija, ajmo nabadati po svemu... :lol: to ti je na renolu normalno oni su naopaki narod edit: hans me prestigo u dugom ljevom zavoju sa nutarnje strane
Alfaludak Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 probajte samo na start sprej i neka radi tako mozda imas zracni cep negdje u sistemu
Zivac2 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 2 Zivac: ak ti uspijes prije mene takodjer javi.. toliko sam vise lud da bi zel sekiru i scepal auto... :jason2: ja još uvijek nisam uspio
vjeko Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Zna meho da je prvi s desne strane... na start sprej radi... upali i dok god dajemo spreja radi... ali na gorivo stanga... 2 zod: sutra idem do majstora pa cemo s osciloskopom provjerit...
vjeko Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 sjetio me živčev topic na ovo.. naime.. clio je upalio prosli petak... u ponedjeljak ga preuzeo.... uglavnom oksidirali su kontakti na ecu, postrugani su i auto upalio ko mina... naime vec davno prije sam imao osjecaj da taj auto preglasno radi pogotovo kad sam cuo kako radi Rimin auto... sad nakon promjene letecih je to sasvim druga pjesma...
Ciki Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Mozda ces sad imati vremena za napraviti ono sto smo se dogovorili.
Dac Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Provjeri konektor na ecm-u,ako pumpa nije u fazi nece palit,odnosno nekad upali,ali kad upali na sprej trebo bi ostat delat(na pumpi je senzor bregaste) Kaj sam ti odma reko
vjeko Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 ono ce bit gotovo u pon ili uto... poslano je vec u rad osim toga bit ce jos slicnih na lageru
vjeko Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Kaj sam ti odma reko hehe.. kaj je najbolje mi smo provjerili instalaciju i konektore na instalaciji, a meho me uvjeravao da su oni ocistili kontakte na ecu, no ispalo je da su ih ocistili tek 2-3 tjedna kasnije.. joj.. bolje da ne komentiram..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now