JosipZG Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 getriba od P-106 (oznaka MA ako nekome nešto znači) getriba je ispravna, trebalo bi ju otvoriti i izvaditi diferencijal kojeg ću odnijeti da mi ugrade phantom grip. kad bude gotovo, diferencijal donesem pa getribu treba sastaviti i zabrtviti naravno ja sam ju prije cca godinu dana otvorio i mijenjao ležajeve pa mogu opet ali ako netko ne misli tražit previše novaca radije bi dao njemu neg da se ja zafrkavam s tim realno onome tko zna što radi i ima čvrsti torx 45(mislim) treba 2 sata za to račun mi ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 ja mogu puno pojest u markušu odma imam i ja jedan za dexa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 ^a kak stojiš s vremenom? nije da mora bit odmah gotovo al onak u par dana bi bilo ok ma kakav markuš, ima nešto bolje a nije predaleko jedino ovo s dex-om nisam skužio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 ko ti radi fantom grip??? donesi getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 g. Birt (Hyundai Birt) iz Dugog sela donesem sutra ili preksutra jesi doma oko 16:15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 aha, koja je cijena? nama dex radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 neznam točno, ali mislim da je oko 1200kn najbolje pitati Mavericka s foruma. napravili su i ugradili već dosta komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 frend iz kvarta radi te "spere" po 100e. Ako ti to sta znaci mogu ti proslijedit kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 hvala, ali to je predsjednik kluba za koji vozim slalom pa će cijena bit nešto niža za mene :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Jesi pitao od dare frenda rockya iz igrišča??? Njemu je složio 10000 puta getribu,žmirečki to radi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 nisam, prvo sam tu stavio alfa je najbolje uletio, firma mi je blizu njega pa mi je praktički usput a za vrijeme dok ju ja odfuram u igrišće ju sam raskopam/presložim a to da je Rocky pravi majstor sam čuo na više mjesta :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 (edited) evo samo da javim, nisam htio gnjavit alfaluđaka da bolestan šarafi pa sam ju danas ipak ja rastavio alfa javi se za pivu kad ozdraviš (što se tiče onog konektora, našao sam doma jednu instalaciju i skinuo s nje, pa kad budemo pili pivu uzet ću ti jedan konektor da skompletiram instalaciju) :notworthy: Edited September 23, 2013 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 (edited) stigao mi je diferencijal, ako nekoga zanima to ovako izgleda a ja ću polako počet sastavljat getribu pa možda čak javim i dojmove made by HBT Edited October 10, 2013 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Ajde gas pa javi dojmove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 frend iz kvarta radi te "spere" po 100e. Ako ti to sta znaci mogu ti proslijedit kontakt misliš na Ćosa ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_hbt Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 biti ces zadovoljan s ovom igrackicom. imao sam ju na accentu. od onda je must have dio na autu. udomio sam ju i na coupeu potrebno se malo naviknut i radit sve obrnuto sto si prije radio :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Nije mi se vise danas dalo, sutra zatvorim kuciste, namjestim 5.i gotovo. biti ces zadovoljan s ovom igrackicom. imao sam ju na accentu. od onda je must have dio na autu.udomio sam ju i na coupeu potrebno se malo naviknut i radit sve obrnuto sto si prije radio :lol: I ja mislim da bude tak Opcenito uopce ne sumnjam u proizvode koji izađu iz "tvornice" Birt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 21, 2013 Author Share Posted October 21, 2013 getriba je od jučer popodne u autu malo sam se vozio ko idiot, a kasnije je još i kiša pala osjeti se razlika, po suhom ne ide preko nosa nego ga lijepo vuče prema unutra. po kiši isto tak al naravno ak mu se napuca gas oba kotača provrte pa opet preko nosa ali dosta manje nego bez toga nisam nikad vozio auto s pravom šperom pa možda nisam mjerodavan ali sad ovak nakon tih 70-ak kilometara s tim mi se čini da je dobra investicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now