Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nadam se da je na thread na pravom mjestu, ako nije molim da ga se prebaci!

uglavnom, gdje ste uzimali tepihe po mjeri (gumene i platnene) za vaš auto. Uz auto sam dobio one platnene, pa sam za zimu uzeo neke univerzalne od kojih nije bilo nikakve svrhe, odnosno više su smetali nego što je bilo koristi od njih. Sada bih uzeo neke po mjeri baš za moj model pa ako ste uzeli negdje a da ste zadovoljni molio bih vas za info ili link.

Naravno da nije bitno da je u Hr nego može i ebay ili direkt link od nekog proizvođačau EU, samo da je provjereno!

TNX!

Posted

U njihovom dućanu na Oranicama gumeni tipski za Astru H su 320,00 Kn. Nemaju skoro nikakav miris za razliku

od kineskih gumenjaka iz Konzuma i Kauflanda koji te hoće udaviti...vjerujem da je cijena vrlo slična za sve kompakte

Posted
Kako doc do cijena ?

Tokić ih drži, imaš izloženo u dućanu navlaka i tapeta nešto pa otiđi pogledat!

Ako ti triba šta popusta pitaj striku on ti radi tamo!

Posted

i meni ovi od pro-mimato isto djeluju kvalitetno, ali stvar je u tome da bi htio tepihe koji su krojeni baš po mom autu, a nažalost u izborniku vidim samo Corollu Verso a Versa nema!

2Rene: da li bi ti bio problem provjeriti jel imaju za Versa, model od 2009, i ako imaju kolika bi bila cijena? možeš slobodno i na PM!

da li je netko uzimao možda od ovog proizvođača? http://http://www.carmats4u.com/Toyota-Verso-2009-onwards/cid,2178290,index.html

Posted
2Rene: da li bi ti bio problem provjeriti jel imaju za Versa, model od 2009, i ako imaju kolika bi bila cijena? možeš slobodno i na PM!

Bacim pogled pa javim. :thumbsup:

Posted
narucio kod Renea za Corsu prije kojih 2-3 godine i jos dan danas su u super stanju ;)

Rene, ajd mi pogledaj za BMW E36 sedan tepihe ;)

Aj onda vidi i za audi c4 i tvinga

Gumene ili tekstilne?

Posted
Što je sa autima za koje nemaju kalupe? Izbor boja? Možda ušiveni logo? Cca cijena za neki kvalitetni?

Logotipove više ne šivaju jer su navodno imali problema. To isključivo kad rade za naše distributere (konkretno VAG koncern) onda stavljaju na tepihe i presvlake.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...