Jump to content

Majstor za kovni tapecirung - Split i okolica

Recommended Posts

Posted

Tražim informaciju o kakvom pouzdanom meštru kojem možeš dovest auto i dat ključ u ruke

da skine oblogu krova , pretapecira je i vrati. Koliku realnu cijenu mogu očekivat za cjelokupnu uslugu.

Posted

ja cu prvo provat sam,meni se isto odlipija skroz,kupiti cu crnu tkaninu i kantu neostika i udri.vec sam tako tepih portapaka kad mi se prolila bila pitura,ostalo odlicno

volija bi iznutra imati juznjacku zastavu,kako to rijesiti?

Posted

nek se javi tusa,muto mu je tapecira krov.pardon pokusa tapecirat.

jedini MEŠTAR je gusic,imam broj u mobu koji mi je u garazi,sutra ga dam ako triba.

Posted

... pretpostavljam da ti je za rovera, ovaj moj jedan je dok smo bili na faksu tapecirao taj krov na svom roveru 200 u muta u barakovićevoj i dobro mu je ispalo... cifra je bila tada 500kn, to sam zapamtia...

Posted

aj napisite kontakt broj toga Gusica i kako doc do njega?

zaletia bi se jedan vikend da pogleda pa da se narucim kod njega da mi to rijesi....

• 10 months later...
Posted

Pricao sam s Gusicem, vec dugo vremena nema ovu bež boju tkanine koja meni treba, a pogotovo ne VW (Passat) nijansu.

Zna li netko gdje mogu uopce pogledat i nabavit tkaninu za tapeciranje? Ne nađem li oriđiđi idem na slicnu nijansu pa cu mijenjat i na stupovima...

Napomenuo mi je da mora biti malo rastezljiva... ima tko kakav info gdje to potrazit?

ova je boja u pitanju

0.jpg

Posted
Pricao sam s Gusicem, vec dugo vremena nema ovu bež boju tkanine koja meni treba, a pogotovo ne VW (Passat) nijansu.

Zna li netko gdje mogu uopce pogledat i nabavit tkaninu za tapeciranje? Ne nađem li oriđiđi idem na slicnu nijansu pa cu mijenjat i na stupovima...

Napomenuo mi je da mora biti malo rastezljiva... ima tko kakav info gdje to potrazit?

ova je boja u pitanju

0.jpg

pitaj mirzu

Posted

Slobodno otidi u onoga kraj kalaharija. Meni je on radia cilo auto prije 10 godina i sve jos dobro izgleda. Jedino sta je spor, jer voli popit :). Reci da san te ja posla. Covik se zove Darko.

Posted

kome treba samo materijal, bit će crna "oem" sa spužvicom za nekih tjedan dana u svetmaru u zg, ali crna uvijek brzo nestane, a trenutno imaju sivu i još neku, nisam zapamtio.. :)

ja u 323 imam taj crni, ima par fotki u temi u naši auti..

• 2 weeks later...
Posted

problem... u cijelom splitu nitko nema materijal u ovoj boji.

m9u-Fz9bomfzpEkwtvxdw-w.jpg

Ima li tko kakvu informaciju gdje nabavit materijal u ovoj boji? Zagreb?

Trebam tapecirat krovnu oblogu a nemam materijal... pomagajte!

Posted

uzas... koga god sam zvao nema materijala u toj boji (samo crni i sivi) a neki su reikli da mogu narucit ali cijelu balu... sto cu ja s cijelom balom? :fear2:

Posted (edited)

prodat će ju ziher, samo su cicije.. :D

recimo crna nestane odmah, a sivu i bež imaju mjesecima na stanju, ali svejedno prodaju..

bio opet u svetmaru danas, imaju samo sivi..

Edited by killuminati
Posted
U tome i je problem... Sta ce oni sa cijelom balom...

pa oni se bave time... pa prodat ce je valjda nekon čudaku koji ima takvu unutrasnjost auta... samo čudaci to imaju.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...