Ujo Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 nono ima fodr ka, 2000, mislim da je 1.2, i prije mu je imao veliki minimum, i znao je ostat gas blokiran, ali to nije bilo radi sajle. u zadnje vrijeme mu se stalno gasi. čim pustiš gas i počinješp usporavat auto se ugasi. da li je moguće da je to senzor protoka zraka, ili motorić minimuma...molim za savjet. ne znam od kuda krenut. nisam ga spajao na komp, možda bi to trbeao biti prvi korak, ali ako ima tko kakav savjet neka pomaže. hvala.
Gear Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 tim autima je boljka onaj idle control ventil, mozes ga probat ocistit od garezi, ja sam bar imao jedan takav problem na tom autu koji se gasio.
Medic Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 ...ima i na getribi senzor pokreta. on isto zna zezati
Kevin Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 a ja bi reko da imas nutra malog sempera koji ti krade dijelove :lol:
Boxer Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 ...ima i na getribi senzor pokreta. on isto zna zezati To je mučilo moju susjedu pa su ga ištekali i vozila je tako godinama ali mislim da je ler uvijek bio malo viši
SvenDaMan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 To je mučilo moju susjedu pa su ga ištekali i vozila je tako godinama ali mislim da je ler uvijek bio malo viši a makne mu gorivo skroz onda kad pustiš gas u brzini dok usporavaš?
nenad667 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Na mjenjacu mora bit dek negdje kod sajle od kilometraze pa probaj , ako nema promjene ocisti motoric ler gasa na usisnoj grani.
Medic Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Nije đek na mjenjaču nego negdje gore. žica ide iz tog senzora i gore se negdje kopča. Potraži malo s gornje strane getribe
nenad667 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 A nije na samom mjenjaču ne , trebala bi ić od sajle za kilometražu a kopča se gore sa onim trokutastin đekom
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now