Swordfish Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ne znam ako je dobar podforum, admin nek prebaci ako nije... Kakop skinuti zalijepljene tablice, čini mi se da je dvostrana traka + onaj gumirani silikon, i sa njim su zaljepljene, a moram odjaviti auto... Naravno da mi se ne uništava lak, htio bi to skinuti sa što manje muke, da tablice ne budu savijene jer idu na drugi auto... Pada mi na pamet sajla, ali sa njom ću sigurno skinuti boju Ideje? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Struna jedan potez i dole je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Ja ima zaljepljene sa dihtmasom za aute. Probao flaks i konac, qurčić, nakraju ih zagrijao sa fenom jakim i lagano odljepio kad se dihtmasa omekšala, nisam ništa oštetio. Moje su bile zaljepljene skroz uz lak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Struna jedan potez i dole je.. Struna je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Silikon budes tesko skinuo...ne znam zasto si ga uopce stavljao..obostrano ljepljiva traka je sasvim dovoljna i to u vrlo malom kolicinima..4kom po 2cm ti je sasvim dosta.. Ovi koji skidaju stakla ti imaju alat za rezanje..strunu, zicu..kako tko ju zove pa pitaj njih da ti posude, skinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Struna je? Najlon za pecanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 ^^ Probam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 ako najlon za pecanje bude pucao probaj sa žicom za gitaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 moja preporuka flaks, samo dobro zagrij prethodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 zica od co2 aparata i rukavice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 I kojom metodom si skinuo, ako si uspio uopće Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 I kojom metodom si skinuo, ako si uspio uopće Mozda obrezo zecom okolo skup sa limom auta :-P:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 Prodao auto sa tablicama...:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 inace najjeftinije sajla od gasa od nekog auta i skinuti licnu ili dvije od sajle ide super ja s tim inace skidam sajbe s auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now