IgoRR Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Interesira me slijedeće: ako za npr. 5. brzinu u autu ideš staviti 2 seta zupčanika slijedećih omjera: a) 39/31 -> 0,795 b) 34/27 -> 0,794 Praktički imaju isti omjer, jedina je razlika ta šta zupčanici pod b(34/27) imaju manji ukupni broj zuba. Koje su prednosti/mane staviti zupčanike sa manje zuba(34/27) ili više zuba(39/31) za 5. brzinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 ovaj par s manjim brojem zuba ce biti "jaci", jer da bi stao na isti osni razmak ko i par s vecim brojem zuba imat ce veci modul. Znaci za istu sirinu zupcanika i osni razmak vratila ovaj par s manjim brojem zuba je "jaci". al to je ono 0.1, 0.2 faktora sigurnosti. Prednosti i mane? isti vrag, ko da imas snage polomit zupcanik? rađe stavi onaj par koji je u boljem stanju pošto se radi o polovnim zupcanicima, nego onaj koji bi teoretski trebao bit jaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Ali kaj nije tolerancija na manje zuba veca a i manje zuba mora odraditi istu snagu/moment? Je da je korjen zuba veci ali i sila je jaca po zubu. Sa manje zuba su glasniji zupcanici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 ti imas 39-31 u getribi? da bi bila dulja moras uzet npr 37-33 ili 41-29 (neznam koji ti je na kojoj osovini) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Ali kaj nije tolerancija na manje zuba veca a i manje zuba mora odraditi istu snagu/moment? Je da je korjen zuba veci ali i sila je jaca po zubu. Sa manje zuba su glasniji zupcanici? ne , tolerancija zupcanika ne ovisi o tome ne, to su zupcanici s kosim zubima u zahvatu ti je prosjecno preko 2 zuba , al u decimalnim mjestima 2.1, 2.2 , 2.3 , a ne 15 zuba odjednom... ne, ako je pomak profila neki razuman veci korjen uvijek ima onaj zupcanik s vecim modulom. ne u ovom slucaju jer su kosi zupcanici, pa stalno imas u dodiru preko 2 zuba, da su ravni zupcanici bi to mogao primjetiti , al u tvom slucaju nemozes primjetit razliku jer ionako neces cut zupcanike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 thnx Marko, @ Alfa trenutno je na autu 37/35(0,946) kaj sam uspio saznati okolo A u pregovorima sam za 34/27(0,794), 39/31(0,795) je u alfama 1.9td :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 pitaj nixa od cega smo njemu stavili u coupes, nemogu se sjetit ali fiat majka sve na sve pase Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 kaže da je stavio sa nekog Fiata 2,0 16V ali da su okretaji pali za nekih 100 - 150 okretaja, uglavnom niš posebno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 mjenjali smo prvenstveno zato što mi je ispala 5 brzina kroz kućište mjenjača na autoputu (al došo sam do alfe)... :lol: nakelji od dizla i mirna bosna ova naša kemija je bila duža za 5km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now