13DM Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Znači priča je sljedeća: *** novoizgrađen prostor čeka na limene ljubimce kojima su vlasnici presudili : ( *** u slučaju prometne nezgodne nazovete me u bilo koje doba dana i noći, šaljem vam vučnu.. ak ste me sjetili kad je već došla vučna i na pitanje : kud vozit ? ( a nemate kud s njime ) opet zovete mene prostor je na istočnom dijelu grada , ograđen , zaključan, maksimalno čist , sa puno mjesta... hala od cca 150 kvadrata deponiramo ga, dok se slegnu dojmovi dalje može ić u prodaju prek mene , otkup, slaganje.. čak se može i procjena obavit na toj lokaciji.. ionak za područje grada vučna dođe istu lovu, pa bude jeftinije s druge strana dofurat kod mene pod krov nego da vas netko dere za livadu il malo šodera : ) sve ostalo na : -- 098 703 200 -- Dario dostupan 0/24 bilo kakve muljaže , kemije i ostalo isključeno , molim da me takvi ne zovu nit pomišljaju na ikakve kombinacije.. Edited November 21, 2013 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Evo ja ti ova 2 odmah maknem ak su jeftini Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 Evo ja ti ova 2 odmah maknem ak su jeftini trzni me pa se lako dogovorimo za neki group buy Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 ak su jeftini da ti ušparam poziv ; ) focus cup 01. oglašen 900 eura --- ide za 600 eura fiesta 1.3 03. oglašena 1100 eura - ide za 900 eura reci da je to puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Aj prodaj mi mali spojler s focusa ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Aj prodaj mi mali spojler s focusa ;-) Ak je s kupa a kolko vidim je, onda je vjerojatno zalijepljen. Ja sa svog nisam mogao skinuti a da ga ne potrgam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 jel na tom focusu mozda sinter lamela? ak je javi :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Prvo javi da li je auto iz focus kupa ili cup oprema/model Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 23, 2013 Author Share Posted November 23, 2013 Auto je ex kup vozilo kak sam i napisal, prebacen u civil, uredno odjavljen.. trenutno ide kao i fiesta u kompletu po forumskoj cijeni.. ispod nece ic.. ak ne odu tak idu oba u dijelove.. u mom linku iz potpisa su oba oglasa s njuskalu.. nekima su smetali moji oglasi pa ih se trudim ovdje stavljat sto manje Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 trzni me pa se lako dogovorimo za neki group buy Eto jutros sam si natovario novu investiciju tako da nista od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 (edited) ma joj kolega bar njuskalo ima svaki sarafdjija u hr, ne brini idu oni brzo dalje jedino kaj me mami od ta dva forda je focusova proslost, valjalo bi ga vratit na stazu a nemam 5pari ruku i tolko novcanika Edited November 25, 2013 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Čujem da je otišla od tebe Alfa u nedjelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Čujem da je otišla od tebe Alfa u nedjelju a eee , i došel jedan beki isti dan : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 To sam ti ja poslao kupca Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 hvala drug, dužan sam klopu cijena je realno bila poklon galerija, u njoj sam imal za poštenu klopu : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ma nisi duzan nista, tu smo da si pomognemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ja bi svoj auto koji nije karamboliran, nego citav i registriran skladistio negdje preko zime (prosinac, sijecanj, veljaca) svejedno mi je gdje i ne moram uopce imat pristup do njega do proljeca, samo da je pod krovom. da li je to opcija i koliko bi me to kostalo? Hvala. (radi se ovom cudu s avatara) Ako ovo spada pod kombiniranje i glupiranje, ispricavam se unaprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 ma kaj bi spadalo stari, sam nemam pojma kaj bi ti rekel za cijenu : ) kad si slobodan , pogledaš si prostor , dogovorimo gdje bi ga zbuksaili u samom prostoru i vidimo sve dalje makar brijem da je tebi jednostavnije uzet negdje garažicu, tak je kompa uzel na trešnjevci za svog starog SL-a al eto , ak ti paše kod mene , pogledaš si pa se lako dogovorimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 ista stvar bi mene zanimala za moj r5 GTT :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 slobodno mi se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 da, iskreno nisam ni gledao garaze, malo mi je bezveze bilo nekom rec da cu iznajmit samo na 3 mjeseca, ljudima je to gnjavaza jer onda opet brzo moraju trazit nekog, imam broj, uglavnom cujemo se. tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 pronjuskaj malo, frend je ulovil mjesto za 30 eura mjesecno.. ja kod sebe mogu ubacit 3-4 auta maksimalno, da ne gubim bitno na prostoru za moje egzibicije a sto se cijene tice, nemam pojma.. tko se ne snadje lako se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 BUMP za karambolce nažalost za obične aute mjesta više nemam treba mi prostora pa bolje niš da ne uzimam kaj će mi smetat za mejsec-dva Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 bump... tražim karambolirana vozila po fer cijeni.. prednost jače oštečenim za u dijelove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now