Jump to content

Nudim uslugu deponiranja karamboliranih vozila, prijevoz, prodaju ili popravak..

Recommended Posts

Posted (edited)

Znači priča je sljedeća:

*** novoizgrađen prostor čeka na limene ljubimce kojima su vlasnici presudili : ( ***

u slučaju prometne nezgodne nazovete me u bilo koje doba dana i noći, šaljem vam vučnu..

ak ste me sjetili kad je već došla vučna i na pitanje : kud vozit ? ( a nemate kud s njime ) opet zovete mene

prostor je na istočnom dijelu grada , ograđen , zaključan, maksimalno čist , sa puno mjesta...

hala od cca 150 kvadrata

deponiramo ga, dok se slegnu dojmovi dalje može ić u prodaju prek mene , otkup, slaganje..

čak se može i procjena obavit na toj lokaciji..

ionak za područje grada vučna dođe istu lovu, pa bude jeftinije s druge strana dofurat kod mene pod krov nego da vas netko dere za livadu il malo šodera : )

sve ostalo na : -- 098 703 200 -- Dario

dostupan 0/24

bilo kakve muljaže , kemije i ostalo isključeno , molim da me takvi ne zovu nit pomišljaju na ikakve kombinacije..

img2406.jpg

img2409.jpg

Edited by 13DM
Posted
ak su jeftini :D

da ti ušparam poziv ; )

focus cup 01. oglašen 900 eura --- ide za 600 eura

fiesta 1.3 03. oglašena 1100 eura - ide za 900 eura

reci da je to puno

Posted
Aj prodaj mi mali spojler s focusa ;-)

Ak je s kupa a kolko vidim je, onda je vjerojatno zalijepljen. Ja sa svog nisam mogao skinuti a da ga ne potrgam.

Posted

Auto je ex kup vozilo kak sam i napisal, prebacen u civil, uredno odjavljen..

trenutno ide kao i fiesta u kompletu po forumskoj cijeni..

ispod nece ic..

ak ne odu tak idu oba u dijelove..

u mom linku iz potpisa su oba oglasa s njuskalu..

nekima su smetali moji oglasi pa ih se trudim ovdje stavljat sto manje :)

Posted (edited)

ma joj kolega bar njuskalo ima svaki sarafdjija u hr, ne brini :) idu oni brzo dalje

jedino kaj me mami od ta dva forda je focusova proslost, valjalo bi ga vratit na stazu a nemam 5pari ruku i tolko novcanika

Edited by 13DM
Posted

Ja bi svoj auto koji nije karamboliran, nego citav i registriran skladistio negdje preko zime (prosinac, sijecanj, veljaca) svejedno mi je gdje i ne moram uopce imat pristup do njega do proljeca, samo da je pod krovom. da li je to opcija i koliko bi me to kostalo? Hvala. (radi se ovom cudu s avatara)

Ako ovo spada pod kombiniranje i glupiranje, ispricavam se unaprijed.

Posted

ma kaj bi spadalo stari, sam nemam pojma kaj bi ti rekel za cijenu : )

kad si slobodan , pogledaš si prostor , dogovorimo gdje bi ga zbuksaili u samom prostoru i vidimo sve dalje

makar brijem da je tebi jednostavnije uzet negdje garažicu, tak je kompa uzel na trešnjevci za svog starog SL-a

al eto , ak ti paše kod mene , pogledaš si pa se lako dogovorimo..

Posted

da, iskreno nisam ni gledao garaze, malo mi je bezveze bilo nekom rec da cu iznajmit samo na 3 mjeseca, ljudima je to gnjavaza jer onda opet brzo moraju trazit nekog, imam broj, uglavnom cujemo se. tnx.

Posted

pronjuskaj malo, frend je ulovil mjesto za 30 eura mjesecno..

ja kod sebe mogu ubacit 3-4 auta maksimalno, da ne gubim bitno na prostoru za moje egzibicije

a sto se cijene tice, nemam pojma..

tko se ne snadje lako se javi

• 4 weeks later...
Posted

BUMP za karambolce

nažalost za obične aute mjesta više nemam

treba mi prostora pa bolje niš da ne uzimam kaj će mi smetat za mejsec-dva

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...