Kaki Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Probudio mi se duh auta... Danas od koliko km-a sam napravio, do sad sve 5 sa mjenjačem. Vračam se kući i pokušavam prebacit u nižu (5->4) ali bez uspjeha. Ostane u leru i neće u ni jednu brzinu. Onda na brzinu probam na silu, i tako radi. Sve 5 ,daljnjih 10tak min, do idučeg šaltanja i tako svako malo.. Ugl, imam neki osjecaj kao da kvacilo nece odvojit do kraja , ne bih rekao da su sinhroni jer ne moze ubacit u ni jednu brzinu, pa onda radi normalno. Jel moze bit problem cilindar (neko odzračivanje) ili se mjenja u startu, ili da gledam nešto dalje što bi moglo biti ? thx
Lovre Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Zvuci kao cilindar... Probaj odzracit... Kad si uopce mjenjao ulje?
Kaki Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Kako je švabo nasipo , tako nije mjenjano..... Pedala je potpuno normalna, nikakvih problema. Muči me to što nekada radi potpuno normalno, bez ikakvih problema, a nekad ne
matt Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Cilindar (potisni ležaj) ti je možda propišao. Sad, treba provjeriti dal je kod papučice (glavni) ili kod kvačila (pomoćni). Moj savjet ti je da čim prije otiđeš do mehaničara. Ako je otišao glavni onda će popravak biti jeftiniji, ukoliko se samo radi o tome.
Japanac Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Cilindar vjerojatno. Ista stvar na curinom Hyundaiu nedavno. Pedala je bila potpuno normalna.
Alfaludak Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ako ti ne fali ulja u posudici onda ti glavni ne valja nego vraca ulje u posudicu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now