bubinjo Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 trebao bi pomoc.....gdje se tocno spaja cukica voltmetra i cukica pritiska ulja(nesto sam cuo da treba nekaj busit :huh:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 voltmetar u principu mos spojit bilogdje na + i -, al najbolje je minus na sasiju a + na bravu tak da se pale kad metnes kljuc... a cukica za pritisak ulja, khm, tu bi trebao prvo nekud uvalit senzor (karter)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 (edited) voltmetar na akumulator +/- a pritisak ulja tamo gdje i orginalni... treba ti tokar adapter napraviti... edit: 2 kroky: u karter ide senzor temperature ulja... a voltmetar ima dva plusa i dva minusa... jedno je za očitavanje voltaže, a jedno za napajanje čuke (znači za spajanje oćeš preko kontakt brave ili na prekidać ili na prekidać od svijetla).... Edited January 2, 2009 by dcrnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 voltmetar najbolje spojis na aku ili alternator a pritisak ulja spajas na indikator od ulja, tj treba ti "T" izlaz, da ti iz motora idu dva izlaza van, jedan za cukicu a drugi za indikator edit: dcrnic me pretekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 crnic: a hebiga, proslo vec dosta kak sam ih zadnji put spajao :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 (edited) a di bude taj indikator za pritisak,jer na aveo nemam cukicu ,zato bi je htio spojit imam samo indikator za ulje ono kad ga fali i to,na lanciji sam imao na pumpi ali ona je bila van motora... Edited January 2, 2009 by bubinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 to je to, na njega spajas cukicu a bude negdje na bloku motora, ne znam di aveo ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now