bubinjo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 trebao bi pomoc.....gdje se tocno spaja cukica voltmetra i cukica pritiska ulja(nesto sam cuo da treba nekaj busit :huh:)
Kroky Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 voltmetar u principu mos spojit bilogdje na + i -, al najbolje je minus na sasiju a + na bravu tak da se pale kad metnes kljuc... a cukica za pritisak ulja, khm, tu bi trebao prvo nekud uvalit senzor (karter)...
dcrnic Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 (edited) voltmetar na akumulator +/- a pritisak ulja tamo gdje i orginalni... treba ti tokar adapter napraviti... edit: 2 kroky: u karter ide senzor temperature ulja... a voltmetar ima dva plusa i dva minusa... jedno je za očitavanje voltaže, a jedno za napajanje čuke (znači za spajanje oćeš preko kontakt brave ili na prekidać ili na prekidać od svijetla).... Edited January 2, 2009 by dcrnic
the-rider Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 voltmetar najbolje spojis na aku ili alternator a pritisak ulja spajas na indikator od ulja, tj treba ti "T" izlaz, da ti iz motora idu dva izlaza van, jedan za cukicu a drugi za indikator edit: dcrnic me pretekao
Kroky Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 crnic: a hebiga, proslo vec dosta kak sam ih zadnji put spajao :lol:
bubinjo Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 (edited) a di bude taj indikator za pritisak,jer na aveo nemam cukicu ,zato bi je htio spojit imam samo indikator za ulje ono kad ga fali i to,na lanciji sam imao na pumpi ali ona je bila van motora... Edited January 2, 2009 by bubinjo
the-rider Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 to je to, na njega spajas cukicu a bude negdje na bloku motora, ne znam di aveo ima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now