Jopa Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 (edited) 2 niknejm, imas jos slika od 2. i 3. grane? onu prvu sa fccuk nebi kupio! prvo zato sto mi flandja za turbo nepase jel nema vise t28 a i jebes granu koju kupis pa ju moras preradjivat! eventualno sam mislio napravit istu takvu jer mi se cini da ta jedina ide u brava! samo me brine kolektor, jel problem sto nije napravljeno kao na detroitovom linku?? 2 alfa> mozes napravit kak ne! prvo napravis svaku cijev posebno i onda ih provuces i zavaris na flandje, problem je sto meni takva grana ne stane! jedino da kiler prebacim nekam... a di?? 2 marko> hvala :thumbsup: Edited January 4, 2009 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 nije argon , nego formir plin ali ajde nek ti prode ;P LOOL to je za debele stvari a jos ga mora i kupovat ak doma ima tig znaci da ima i bocu argona , samo nek nekako makne "atmosferu" iz cijevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 razmisljam sad, sta nebi trebala grana bit da su u principu cijevi iste duzine?? ovako turbo malo se zavrti kad ga najkraca potera, pa onda jos malo, pa jos malo... haha ako je najbolje da su iste duzine onda bum je sam napravio! nesto slicno ovome samo sto bi dodao cijev za jos jedan cilindar! e da, di je najbolje busit rupu za eksterni wastegate? sto blize flandji turba?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 e da, di je najbolje busit rupu za eksterni wastegate? sto blize flandji turba?? da, bolje tamo nego na samo nekoj od grana koja ide prema turbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 razmisljam sad, sta nebi trebala grana bit da su u principu cijevi iste duzine?? ovako turbo malo se zavrti kad ga najkraca potera, pa onda jos malo, pa jos malo... hahaako je najbolje da su iste duzine onda bum je sam napravio! nesto slicno ovome samo sto bi dodao cijev za jos jedan cilindar! e da, di je najbolje busit rupu za eksterni wastegate? sto blize flandji turba?? Takvu sam ja ima prošlu godinu,i rupu za WG sam probušio s desnu stranu skroz uz flanžu,radilo sve super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 ja imam ovu supersprintovu a kako radi, to cemo vidjeti uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 cek pa to je ova kakvu sam ja stavio i kakvu Fržop veli da je imao! daj molim te izmjeri koliko je dugacka grana! kuzis kaj mislim da izmjeris? da vidim jel stane do kilera! ak pase bum doso jedan dan do tebe da ju poslikam i izmjerim (ak smijem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Nisu iste, slicne su, moja je SS a on je imao neku slicnu, ali je imao malo veci fi cijevi (ono sto smo pricali) ali 99% su iste tako da je vjerojatno to kopija SS-a ali, ti kada ces ju radit, sam si određujes di ce ti turbo stajati, tako da ti je kiler najmanji problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 tko se bavi izradom ispusne i kako se krecu cijene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Lastovčić a što se cijene tiće nešto sam čuo oko 2tkn ali najbolje nazovi ili odi pa provjeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ako imaš para...milletech nisam do sada vidio bolje grane da imam novaca samo bi on bio izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Jel ima ko sliku Lastovčićeve grane, osim Ozy-a? Kaj mu treba dopeljat komplet auto ili kak da napravi? Od kakvih materijala radi itd? Inače ko šta kaže Debeli, radi ti Mile, a radi ti i vesko, radi i m.a.r.i.n (s calibrom) i njegov frend itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 i konopek isto radi grane. Memo se zove frend od marina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now