Jump to content

izrada ispusne grane!

Recommended Posts

2 niknejm, imas jos slika od 2. i 3. grane?

onu prvu sa fccuk nebi kupio! prvo zato sto mi flandja za turbo nepase jel nema vise t28 a i jebes granu koju kupis pa ju moras preradjivat! eventualno sam mislio napravit istu takvu jer mi se cini da ta jedina ide u brava! samo me brine kolektor, jel problem sto nije napravljeno kao na detroitovom linku??

2 alfa> mozes napravit kak ne! prvo napravis svaku cijev posebno i onda ih provuces i zavaris na flandje, problem je sto meni takva grana ne stane! jedino da kiler prebacim nekam... a di??

2 marko> hvala :thumbsup:

Edited by Jopa

razmisljam sad, sta nebi trebala grana bit da su u principu cijevi iste duzine?? ovako turbo malo se zavrti kad ga najkraca potera, pa onda jos malo, pa jos malo... haha

ako je najbolje da su iste duzine onda bum je sam napravio!

nesto slicno ovome samo sto bi dodao cijev za jos jedan cilindar!

Coupe16v1.jpg

e da, di je najbolje busit rupu za eksterni wastegate? sto blize flandji turba??

razmisljam sad, sta nebi trebala grana bit da su u principu cijevi iste duzine?? ovako turbo malo se zavrti kad ga najkraca potera, pa onda jos malo, pa jos malo... haha

ako je najbolje da su iste duzine onda bum je sam napravio!

nesto slicno ovome samo sto bi dodao cijev za jos jedan cilindar!

Coupe16v1.jpg

e da, di je najbolje busit rupu za eksterni wastegate? sto blize flandji turba??

Takvu sam ja ima prošlu godinu,i rupu za WG sam probušio s desnu stranu skroz uz flanžu,radilo sve super

cek pa to je ova kakvu sam ja stavio i kakvu Fržop veli da je imao! daj molim te izmjeri koliko je dugacka grana! kuzis kaj mislim da izmjeris? da vidim jel stane do kilera! ak pase bum doso jedan dan do tebe da ju poslikam i izmjerim (ak smijem) :D

Nisu iste, slicne su, moja je SS a on je imao neku slicnu, ali je imao malo veci fi cijevi (ono sto smo pricali) ali 99% su iste tako da je vjerojatno to kopija SS-a

ali, ti kada ces ju radit, sam si određujes di ce ti turbo stajati, tako da ti je kiler najmanji problem :)

• 2 years later...

Jel ima ko sliku Lastovčićeve grane, osim Ozy-a?

Kaj mu treba dopeljat komplet auto ili kak da napravi? Od kakvih materijala radi itd?

Inače ko šta kaže Debeli, radi ti Mile, a radi ti i vesko, radi i m.a.r.i.n (s calibrom) i njegov frend itd..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...