SVEN Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 (edited) Treba mi netko tko mi moze provjeriti gdje auto gubi vodu, sa onim alatom sto se napumpa pritisak i vidi jel pada ili ga drzi. Uglavnom, rashladnu tekucinu stavim na max i kroz dan dva voznje spadne na min. Ispod auta ne vidim kapljice jer se ili osuse ili smrznu, u autu ne osjetim antifriz, tepih je suh i hladan jer je vani tako i onako minus, mada nije iskljuceno. Motor je 1.9 tdi, nov, 1000km presao. Otkako sam podigao auto od Petra to mi se desava. Mislio sam prvo da nije dosta tekucine u sistemu pa zafali ali ocito nije to. Vodena pumpa je nova. Mehanicar, tko god ima radionu, volje, vremena, i alata. Naravno platim ja, ne ocekujem dzabe i one spike s placanjem cevapa i bureka. EDIT: sad sam se sjetio da mi je cep od posude za tekucinu sa gornje strane napuknut malo jer jednom nisam mogao odsarafiti pa sam papagajkama stisnuo i puko je. E sad jel on ima duplu stijenku pa je gornji dio cepa za sebe ili ne neznam.. Edited December 17, 2013 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 javi se zivcu sa foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Znas di je radiona, dodji jedan pa cemo pogledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Znas di je radiona, dodji jedan pa cemo pogledat A do kad si sutra tam? Da dodjem kad nebude guzve.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 do 5 kao radimo ali uvijek ostanemo duze, a i neznam kakva je situacija tamo nije me bilo 2 dana. dodji oko 5 pa cemo pogledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Sven tvoja bosna se samo u sesvetama slaze, bosna u maloj bosni Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Sven tvoja bosna se samo u sesvetama slaze, bosna u maloj bosni Svoj na svome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Imam sličan problem... isto gubim antifriz... Zivac, da navratim? Jel radiš idući tjedan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 provjerite spojeve na hladnjaku grijanja,tu je meni gubio antifriz jer je gumeni dihtung popustio pa sam morao svakih 2-3 tkm dodavat vodu. isto tako obratit paznju na posudu vode jer zna biti porozna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 2 risbo: jos ovaj tjedan radimo, pa zatvaramo na dva tjedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 provjerite spojeve na hladnjaku grijanja,tu je meni gubio antifriz jer je gumeni dihtung popustio pa sam morao svakih 2-3 tkm dodavat vodu.isto tako obratit paznju na posudu vode jer zna biti porozna. Da, skidanje armature je bas onak " za provjerit " @Zivac - nisam dosao jer se cini ok za sad nakon promjene cepa. ako zaskripi bumo se culi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 kladim se da na vodenoj slini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 kladim se da na vodenoj slini tesko na tako malo km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 (edited) sinek dogodi se i original dijelovima a kamoli tokić... dok se ne prekontrolira auto bla bla bbla do božića kineskog Edited December 19, 2013 by bOzO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Inače meni je izgubio oko pol L na pol sata/30 km u početku... i već sam napravio valjda 1000 km bez dolijevanja... valjda opadne razina ispod rupe pa ne curi više... a temp. zakucana na pola kao i kad je sve u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now