Jump to content

Recommended Posts

Posted

pajdo može napisat subjektivno mišljenje a to ti je qratz

objektivno je to da su motori d4d okej u svim verzijam a mana je pumpa vode i to što nema senzora za količinu rashladne tekućine u dopunskoj posudi.

mnogi spominju brtvu glave ali to je glupost jer je serijala uglavnom metalna a zbog ovog gore navedenog problema je evidentno zašto su na blacklisti.

Posted

dosad sam vidio dva ili tri avensisa koji plavo dime s tim motorom,rekao bi turbine mrtve tako da sumnjam da je baš bezgrešan motor,možda motor kao motor je ali periferija obicno zajebava

sve se svodi na to da nema pravila i sve ovisi o tome kako je auto voženi održavan

Posted

vozio sam metar dana zamjensko vozilo avensis d-cat i regeneracija se radila non-stop, svaki dan čim temp zadovolji

a preko cijelog auta tcz.hr marketinški reklamni trikovi, kad to vide ljudi, sve ti je jasno

meni se baš bio gušt vozit sa tim autom i reklamama :)

Posted

Firma ima Corollu s tim motorom...službenu...vozilo ju 30-ak ruku...380000 km i eno je još tamo. Veliki servisi i turbina...to je što je rađeno na motoru. Auto se općenito doima ok, vozio sam ga par puta po 20-ak kilometara i višemanje sve je ok osim što nekad zna gas zajebavat, ono, voziš se konstantnom brzinom dulje vremena i auto počne lagano usporavati, gubi snagu, sve više gasa dodaješ. Treba stati i "isturirati ga" na mjestu malo - nakon toga ok. Čudno...jer nikakvu lampicu tipa "check engine" ne pali...

Posted

2.0 ok motori, imao sam Auris, doduše s malo km bez ikakvih problema motor, dok auto u globalu šrot plastični, 2.2 D4D imao u Avensisu, isto malo km, dizne problem, bučan motor, potrošnja ne mala, nije neko cvijeće, auto ko auto ok, ali osobno nije mi sjeo i brzo ga riješio.

Posted

Bezveze motor

U prvoj i drugoj uskopljen, ne ide preko 3500 okretaja nikako, troši puno, trom je u pm za svoju snagu, ima denso ecu pa se ne može ni chipati. Kada radi regeneraciju dimi užasno. Doziranje gasa je nemoguće. Ili ne ide nikako ili pun gas.

Motor koji imam u insigniji je 10x bolje ispeglan, manje troši i bolje ide pogotovo na malom gasu.

Ako ništa nije crkao u 100k km ali ja nikada ne stiscem hladan auto i uvijek hladim prije gašenja tako da meni u principu auti ne rikavaju

Posted (edited)

99% toyota je denso

1.4 d4d je npr. bosch i može se chipat

rješenje za dizanje snage (ne samo tlak goriva u CR već i boost) na toyota dizelu su lindopovi chipovi koje je odobrila toyota

ja znam tko je proizvođač istih ali ne smijem baš u javnost sa time makar je ovo forum zatvorenog tipa

to se odnosi na hw, sw odn file koji je u tom chipu je toyotin

http://www.lindoptoyota.co.uk/diesel-performance-chip-kits.html

ae

Edited by Ozy
Posted
99% toyota je denso

1.4 d4d je npr. bosch i može se chipat

rješenje za dizanje snage (ne samo tlak goriva u CR već i boost) na toyota dizelu su lindopovi chipovi koje je odobrila toyota

ja znam tko je proizvođač istih ali ne smijem baš u javnost sa time makar je ovo forum zatvorenog tipa

http://www.lindoptoyota.co.uk/diesel-performance-chip-kits.html

ae

Prvi 2.0 su bili bosch. Na redizajnu sa euro5 je došao denso

Jebo pboxove. Imam ja za prodati jedan ako netko treba

Posted
Bezveze motor

U prvoj i drugoj uskopljen, ne ide preko 3500 okretaja nikako, troši puno, trom je u pm za svoju snagu, ima denso ecu pa se ne može ni chipati. Kada radi regeneraciju dimi užasno.

koja je to sema sa regeneracijom?

Posted

imam ih ja nekoliko.. bzvz, par ks i nm preko tlaka cr-a

pogledaj link koji sam stavio

lindop chip-box je nešto što jako dobro radi

Posted

2 bero - jako malo 2.0 aurisa ima dpf i to je bila opcija

uglavnom su 2.2 motori sa dpf

regeneracija je nikad 100% već 80%, zabloka se skroz i da bi se izvršio reset trebaju diferencijalni tlakovi biti u tvoriničkim vrijednostima da bi se izbrisale greške (auto ode u limp mode) a to je u ovl.servisu cca 15kkn

i eto ti službeni toyota prezentacijski pa ga kasnije povukli, još uvijek se povlači po yt na privatnim kanalima

2 tt - 800-850km bi trebalo biti, sve niže km su zbog nečistoće ili chipa npr.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...