JosipZG Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 (edited) tko može napraviti usisnu granu za itb-e? imam flanđu (aluminijska) i itb-e trebam znači ovako nešto a trebalo bi samo još navariti cijevčicu za servo bubanj kao što se vidi na slijedećoj slici, portovi nisu jednako razmaknuti (glava-ITB) pa bi te cijevi trebalo navariti na koso da se silikonskim crijevima kasnije to može pričvrstiti te cijevi bi trebale bit pod kutem od oko 25 stupnjeva flanđa (i glava) ima kanale u obliku elipse pa bi trebalo na spoju(unutarnjem) napraviti prijelaz sa okruglog na elipsu, ovako nešto tko, koliko cca $ ...? Edited January 31, 2014 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ja sam kod sebe razdvojio malo itb-ove tako da mi se bolje poklapalo i manje su kosime cijevi te trebale bit. Inace bi ti mogao i ja to, samo neznam kako ti je hitno to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 DAK Motorsport - Krešo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 (edited) Ja sam kod sebe razdvojio malo itb-ove tako da mi se bolje poklapalo i manje su kosime cijevi te trebale bit. Inace bi ti mogao i ja to, samo neznam kako ti je hitno to? nije mi hitno. ovi se nedaju razdvojiti tj.možda bi se dalo razdvojit na 2 i 2 ali bi trebalo radit dužu osovinu za otvaranje klapne i prilagođavat rail. možeš mi neku okvirnu ponudu poslat na PM DAK Motorsport - Krešo neki kontakt? malo pričam sa starim, nije to tako prekomplicirano za napravit (ovako "na oko"). možda kupim metar alu cijevi odgovarajućeg promjera i žicu za variti aluminij pa sami to složimo. neznam kako se uopće kreću cijene takvih radova hvala obojici Edited January 31, 2014 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Usredini sam i mislio razdvojit. Moji su bili od gsx-ra i nije bio problem jel sam cok izbacio i ostalo mi prozut samo jednu poligicu. A puno jednostavnije je bilo za slozit onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 da, tako bi se dalo napravit vidio sam da neki od gsxr-a se mogu svaki posebno razdvojit... ovi moji su od r6 imam i od honde cbr 600, njih bi se dalo lakše razdvojit 2+2, lakše spojit gas sajlu a i sami po sebi su već malo više razmaknuti ali su fi 38 pa mi je frka da nebi bili premali za 1.6 16v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 A r6 su 42? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 40 englezi na 106 stavljaju najčešće 38 ili 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 neki kontakt? hvala obojici 091 222 9660 krešo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 ...ali su fi 38 pa mi je frka da nebi bili premali za 1.6 16v .... to je sala ? il sam ja nesto krivo shvatio ta 4 TB-a od 38mm su povrsine ko jedan od 76mm i imaju manje gubitaka nego jedan od 76mm. Koliko ti snage mislis izvuc iz tog motora da bi smetali za protok ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 nisam previše pametan po tom pitanju pa pokušavam kopirat druge ciljam na nekih 160-165 konja misliš da neću fulati s 38? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 .... to je sala ? il sam ja nesto krivo shvatio ta 4 TB-a od 38mm su povrsine ko jedan od 76mm i imaju manje gubitaka nego jedan od 76mm. Koliko ti snage mislis izvuc iz tog motora da bi smetali za protok ?? To bi bila istina kada bi kroz ITB stalno isao zrak kao sto ide kroz jednu klapnu. 38mm je restrikcija kod oko 45HP po cilindru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 To je onda super jer sigurno nebu bilo 180 konja. Stavit cemo one koje bude lakse montirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 To bi bila istina kada bi kroz ITB stalno isao zrak kao sto ide kroz jednu klapnu. aha oces rec da ima razlike na simetricnom leptirastom TB-u kad struji zrak na jednu ili drugu stranu, malo si zabrijao. Procitaj jos jednom sto sam napisao, ITB cak ima i manje gubitke nego jedna zaklopka ekvivalentnog promjera. ajd mi objasni sto si mislio bas me zanima 38mm je restrikcija kod oko 45HP po cilindru. formule student su komotno izvlacile 50ks na restriktor od 20mm..... tako da nisi u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Kolko kosta ta zabava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Mogu ti i ja tu granu napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Ne sjećam se točno koliki je bio promjer klapne na Kuni, ali mislim 45 mm i tako je uz restriktor 20 mm izvlačila malo preko 80 ks.... Mislim da nemaš problema sa 4x38mm jer na Feliciji od Ivičeka je bila jedna klapna od 45 ili 50mm i izvučeno je 140 ks.... tako da,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 aha oces rec da ima razlike na simetricnom leptirastom TB-u kad struji zrak na jednu ili drugu stranu, malo si zabrijao. Procitaj jos jednom sto sam napisao, ITB cak ima i manje gubitke nego jedna zaklopka ekvivalentnog promjera. ajd mi objasni sto si mislio bas me zanima formule student su komotno izvlacile 50ks na restriktor od 20mm..... tako da nisi u pravu. Znaci kada imas jednu klapnu, onda kroz tu ide zrak za 4 cilindra. Posto nisu svi ventili stalno otvoreni u prosjeku 1 do 2 cilindra stalno usisavaju zrak. S time da usisni ventil nije isto vremeno maksimalno otvoren na dva cilindra. A kada je ITB, onda kroz tu klapnicu se usisava samo dio vremena(ovisi kakve su bregaste). Zato povrsina ITB-a treba biti znacajno veca nego jedne klapne. Za 45HP sam rekao kada klapna pocne biti restriktor. Znaci na toj snazi ce se vec vidjeti pad tlaka na klapni. Vidio aute koji zbog klapne imali podatlak u usisnoj grani(4kPa), zamijenis klapnu da podtlak padne ispod 1kPa i dobijes 4% snage. A za 4% snage na atmosvercu se to jako isplati raditi. A 20mm restriktor i pad tlaka od 0.3bara je cista glupost spominjati u ovom topicu. BTW dobro napravljena grana s 1 klapnom ce dati vise konja nego ITB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 (edited) ovo moze u bisere odmah ....... imas knjige o osnovama fluida pa citaj ................. jos jedno fizikalno poglavlje koje uopce ne razumijes i ne znas interpretirati nekakve pokuse koje si radio .................... i na ITB-u od 3mm promjera cu imati tocku punjanja s tlakom preko 1 bar ........ Edited February 2, 2014 by Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 mjesas restrikciju koju TB radi strujanju, i promjenu tlaka koja se događa zbog otvaranja ventila (rada motora) na motoru, gledamo full gas... Nemoj mi pocet s "jednom negdje na jednom autu nije bilo dobro" , za ovaj njegov motor 1.6 16v je ovo sto je pitao i vise nego dovoljno, uzimajuci u obzir da je ostatak slozen kak spada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nije bas da mijesam. Zato svi motori koji imaju 200HP imaju 35mm klapne . Ljudi u tvornici nisu glupi i kuze da im treba veca klapna. To im povecava masu motora, ali dobitak u snazi je znacajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 Mogu ti i ja tu granu napravit. može okvirna cijena na pm? koliko vidim, svi se slažete da je 38 dovoljno za taj motor za ciljanu snagu, onda će ići od honde Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Kolko velke ventile ti imas nutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 usisni 31.3mm ispušni 24.5mm bregasta 264 stupnja lift 10.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 (edited) Znaci ako imas dobro slozenu glavu imas sic promjera barem 28mm i to dva komada. Znaci povrsina usinog kanala oko ventila ti je kao jedna rupa od 39mm(ako se uzme u obzir stijenka ventila od 7mm). Znaci stavljati klapnu manje od toga je bespotrebno stvaranje restrikcije. Ako u buducnosti namjeravas raditi na glavi, onda ce ti takav usis postati restrikcija. Edited February 2, 2014 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now