Jump to content

Auto Fučkan, Sesvete - info, iskustva?


Goran_777

Recommended Posts

Gledam jedan auto iz njihove ponude, ima tko kakav info o njima, iskustva?

 

našao samo:

Također Auto Fučkan je sasvim ok, sa stanjem automobila i cijenama, ali kod njih je dosta auta iz Italije, zbog visoke opreme, a to opet znaš da je teško da imaju malo km...na jednom forumu:

http://forum.pcekspert.com/printthread.php?t=16972&pp=30&page=259

 

i antireklama:

https://groups.google.com/forum/#!topic/hr.rec.automobili/BFoxKRYvMfE

 

pretpostavljam da skinu km, samo da to nije pretjerano, auto izgleda kao nov :D

 

Link:

http://www.auto-fuckan.hr/

Edited by Goran_777
Link to comment
Share on other sites

Ja kad citam ovakve idiotarije po forumima povraca mi se.. Ne znam kakve veze salon ima sa stanjem auta.. Auti se u salonima kupuju u 80% slicajeva na nevidjeno i preko slika i kako onda generalizirat..

Svaki salon koji ja znam, a znam ih 90% ima nekad neki brutalnu ocuvan auto kako i krametinu jer to je polovan auto.. Rijetko ko se moze razumit i imat uopce volje probat na 10-15 auta mjesecno jel klima radi iznad 2000 okretaja npr..

Link to comment
Share on other sites

Dobro kažeš, onda i njima možda netko uvali nešto ovakvo...pitam za info da mi se ne desi da i ja budem jedan od onih koji pišu takve idiotarije :D

Zato prvi citirani komentar kaže da su OK, nadam se da će takav biti i moj. Vidim još neke solidne kritike...pitam jer danas ima svega među autosalonima...

Link to comment
Share on other sites

Kupio sam kod njih civica prošle god,ali ne kod njih nego u njihovom dvorištu od kandrija koji samo kod njih ima aute:banghead: ,i to od tipa kojeg zovu žaba :banghead:

Uvoz italija,zbuban sa svih strana,trošio ulje,i tak,dao im golfa pod račun a oni ga preprodali mrkonjičima koji su se vozili po zg na moje ime iako sam potpisal bianco kupoprodajni kad neko dođe po auto da se prenese sa mene,na kraju sve dobro završilo jer je susjed kupio auto,naravno da su skinuli više od 100tkm...tak da mene sesvetski saloni i ti muljatori više nebudu vidli

sad će neko reći,pa ko ti je kriv,niko te ne tjera da kupiš tamo auto.nije poanta u tome(nemam love da uzmem novi audi) nego da tamo dogovor i stisak ruke možeš bacit u kurac,alles ciganluk

Edited by bojan25
Link to comment
Share on other sites

Frend je kupio Golf 4 GTD TDI 150 ks kod Fučkana. On je tražio isključivo takav auto.

Auto je uvoz Italija, ima 160 000 km na satu, koža na volanu ofarbana i tako te sitnice..

Ja sam se tamo s onim malim mršavim svađao sat vremena da nema te km, al da nema veze, da smo svjesni toga.. al on tvrdi da su to ti km i to me živcira..

Pa je auto komplet farban, i mi mu govorimo da je farbano, on pokaziva gle štokove na vratima ovo ono, tko bi to išao farbat, naravno i to je bilo farbano..

Al auto je u globalu zategnut ko praćka, felge u super stanju, sjedala, lak, uredan skroz..

Tamo moraš doć i svađat se malo.. I oko cijene smo se naganjali.. Na autu se jedino zamašnjak dosta čuo na hladno, al je rekao lik da ima kod Tokića 40 % rabat i da mu se javimo kad ode zamašnjak, da to može kad hoće..

 

Nitko od tih po salonima nije pošten, samo je do tebe kolko se kužiš da kupiš nešto ok ili da ti uvale kramp..

 

Mislim da je Brklji on neki sponzor čak.. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Tek sad vidim ovo, Bojan zanima me jel to ista honda sto si prodavao ovdje ona plava o kojoj pricas tu?

 

je,prodao sm auto zbog nekih ulaganja u kuću ali mene ne jebe tolko kaj su auti takvi kakvi jesu(sčvrkani,spušteni km) nego kaj idem na ruku čovjeku,mislim se ajde ak pomogneš nekom,neko bu tebi,idem mu u susret i dam mu auto na moje ime dok ga ne proda i onda ga lik da drugoj autokući koja se vozi po europi na moje ime i još smanje km i takvog ga prodaju mojem susjedu nasreću kaj smo napravili prenos.nikad više ne prodajem ni penkalu bez da je odjavim.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...