Boxer Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Dakle, na 147 sam mjenjao motor i stavio sam jači. Jači motor ima varijabilni usis, slabiji nije imao. S motorom sam prebacio i usisnu granu i sve ostalo s jačeg motora međutim nemam kud spojiti varijabilni usis. Vakuum sam spojio, fali mi 12v napona na ventilu i to na sljedeći način. Po defaultu kad nema napona grana je duga a duga mi treba od 2800-5200 okretaja. Od lera do 2800 je kratka i nakon 5200-7500 je kratka. Gdje mogu nabaviti kakav selenoid ili nešto što će u određenom rasponu broja okretaja davati odnosno oduzimati napon. Problem je što mi je auto jaaaaaaaako trom do 3000 okretaja a onda podivlja i pali gume do 5200 kad opet postaje trom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Mislim da bi ti Fire moga izradit elektroniku da upravlja time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 (edited) Fire javiiii se..... ako se ne varam napon od 12v ventil ima stalno a oduzima mu samo masu.... tako da bih ja mogao dobiti 12v recimo drito s akumulatora ali ostalo je banana Edited February 27, 2014 by Boxer Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Fire javiiii se..... ako se ne varam napon od 12v ventil ima stalno a oduzima mu samo masu.... tako da bih ja mogao dobiti 12v recimo drito s akumulatora ali ostalo je banana Da, napon je stalno, upravlja se s minusom. Cujemo se na pp. za detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now