Drag_steer Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 (edited) Presao sam sa manjih injektora na vece, i smanjio sam tlak goriva. Stari injektori su bili 275cc (negdje pise 300cc tako da neznam tocno) na 3 bara, ali meni su bili na 6 bara na leru + 1 bar tlak turba. Nakon toga sam stavio 450cc injektore (jos uvjek bez remapa) , i njih sam stavio na 3 bara na leru, ali je smjesa bila prebogata, i spustao sam im tlak sve do 1.5 bar na leru (+1 bar boosta), tada je afr bio ok. sad me zanima, da li je to prenizak tlak, da li injektor dobro rasprsuje na tako malom tlaku goriva? I jos jedno pitanje, mozda je glupo ali me zanima ... kada se mapira npr na valjcima, mapira se u 4toj brzini ? da li to znaci da ce auto puno teze zaknockat u voznji npr druga i treca brzina pun gas? jer se ne uspije zrak toliko zagrijat itd , posto je druga jako kratko u max boostu , treca malo duze, al i dalje dosta krace nego cetvrta Edited April 6, 2014 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Nije prenizak, malo ce vise trositi, ali nista strasno. Ako se dobro mapira mora on dobro raditi u svim brzinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 8, 2014 Author Share Posted April 8, 2014 Ok , hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now