Jump to content

T: slikanje boje

Jopa

Recommended Posts

Prijasnji vlasnik je polakirao auto u perla bijelu. Boja je radjena po sistemu pi puta oko i jos nisu zapisali kolko cega ide niti nista.. Trebao bi polakirati haubu i trebam tzv. slikanje boje. Bio sam u dubravi u jednom ducanu i boja je fulana totalno.. veli mi lakirer da kod perle ima puno faktora kako ce ispasti boja, ali na vise nacina je probao i boja nije ni blizu.. Kad sam se vratio u ducan, decko je rekao da je to najbolje sta on moze..

Dali ima netko u Zg.u da slika boju, da je maher u tome i da moze slozit boju kak spada? :)

Hvala :thumbsup:

2 Nik: nis od toga ove godine :( previse sam love ulupao u njega preko zime. Bilo je tu puno mojih brija koje u startu nisam planirao al eto, realizirale su se :D A i da bi to bilo kak spada trebalo bi ga gulit, a to mi se sad stvarno neda radit. To je posao od mjesec-dva, a ja bi se vozio. :)

2 Scuka: hvala na savjetu. :) Kod Iviceka imam jako dobra iskustva, decki su prva liga, uvijek spremni pomoci i pozabavit se oko necega.

2 Zivac: da, nazalost zajebane su skroz.. hvala :)

Ovako i onako cijeli auto treba lakirati ponovo :)

Ne odgadjaj ne odgodivo. U kupovinu po Vinci grey + malo perle u nju i to je to ;)

Kaže čovjek koji ima 3 prsta prašine na svom autu,ako nije več i istrunuo od tolkog "tuniranja" :rofl:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...