Jopa Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Prijasnji vlasnik je polakirao auto u perla bijelu. Boja je radjena po sistemu pi puta oko i jos nisu zapisali kolko cega ide niti nista.. Trebao bi polakirati haubu i trebam tzv. slikanje boje. Bio sam u dubravi u jednom ducanu i boja je fulana totalno.. veli mi lakirer da kod perle ima puno faktora kako ce ispasti boja, ali na vise nacina je probao i boja nije ni blizu.. Kad sam se vratio u ducan, decko je rekao da je to najbolje sta on moze.. Dali ima netko u Zg.u da slika boju, da je maher u tome i da moze slozit boju kak spada? Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 sretno.... pogotovo sa tim perla bojama Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Ovako i onako cijeli auto treba lakirati ponovo Ne odgadjaj ne odgodivo. U kupovinu po Vinci grey + malo perle u nju i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 probaj kod ivička http://www.glasurit.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 2 Nik: nis od toga ove godine previse sam love ulupao u njega preko zime. Bilo je tu puno mojih brija koje u startu nisam planirao al eto, realizirale su se A i da bi to bilo kak spada trebalo bi ga gulit, a to mi se sad stvarno neda radit. To je posao od mjesec-dva, a ja bi se vozio. 2 Scuka: hvala na savjetu. Kod Iviceka imam jako dobra iskustva, decki su prva liga, uvijek spremni pomoci i pozabavit se oko necega. 2 Zivac: da, nazalost zajebane su skroz.. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Ovako i onako cijeli auto treba lakirati ponovo Ne odgadjaj ne odgodivo. U kupovinu po Vinci grey + malo perle u nju i to je to Kaže čovjek koji ima 3 prsta prašine na svom autu,ako nije več i istrunuo od tolkog "tuniranja" :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Nik,ti jos imas coupea?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Pošalji PM RomanV sa foruma nek ti da broj od lakirera Tomislava(mislim da je on i bubiFR radio nešto na Ibizi) i pitaj njega jer je koliko znam i moj auto bio na skenu boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Nik,ti jos imas coupea?? http://i.imgur.com/uGhXMgE.jpg Nista sto jedno dobro pranje nemoze rijesiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Koji si ti mazohista Daj to završi,ja se danas vozio sa osmjehom od uha do uha a neide prek 3500-4000 okretaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Javor i sin ima skener boje ali nisam siguran koliko ce ti to pomoc, jel kod tih perli to nije bas precizno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Hrustić je meni spominjao da može perle pogoditi...samo treba vremena...navrati nije ti predaleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now