Jump to content

www.dajfolije.hr

Bega

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Super ova folija imitacija karbona izgleda.

Off topic: Ja sam na svojoj delti mislio zatamniti zadnja bočna stakla i zadnje staklo, ali nekak mi se čini, kak je već neko prije napisao, kr tuning.

Ako montiraš najsvijetlije,na čitav auto,onda nije i nemože biti KR tjuning :)

ja sam probao ak se sjecas kad si mi dao onaj komadic,probao sam lakirat s onim bezbojnim u spreju pa je folija pocrnila :huh: neznam jel u laku stos...

p.s.da nebi bilo da ti pljujem po tvom poslu, nego ak ne podrzava lakiranje da ne ujebes haubu bezveze

ja sam probao ak se sjecas kad si mi dao onaj komadic,probao sam lakirat s onim bezbojnim u spreju pa je folija pocrnila :huh: neznam jel u laku stos...

p.s.da nebi bilo da ti pljujem po tvom poslu, nego ak ne podrzava lakiranje da ne ujebes haubu bezveze

Ako folija ne prima,nemaš kaj po meni pljuvati :P

Tko god me pita za lakiranje,lijepo kažem da nije probano,ne pada mi na pamet da prodajem mudrost koju(još)nemam....

Neznam,vidjet ću...slabo sam sa vremenom,i nemrem bez auta 24.h,a i meni je lijepša ovako...

Ako folija ne prima,nemaš kaj po meni pljuvati :P

Tko god me pita za lakiranje,lijepo kažem da nije probano,ne pada mi na pamet da prodajem mudrost koju(još)nemam....

Neznam,vidjet ću...slabo sam sa vremenom,i nemrem bez auta 24.h,a i meni je lijepša ovako...

Kada se folija polakira, lak popuni ove 3D profile i onda izgleda doslovce kao obična crna folija...

Kada se folija polakira' date=' lak popuni ove 3D profile i onda izgleda doslovce kao obična crna folija...[/quote']

Tnx...dakle,ništa od lakiranja :)

Ali...moram primjetiti nekaj...sa subote na nedelju mi je netko sa ključem prošao kompl.lijevu stranu....folija nepoderana,i poslije poliranja sa coctip sprejom (!),nema znaka da je bilo nešto.

Imam slike,pa budem postavio da vidite kak je bilo...i s time da sam po haubi ostavio 2-3 risa...namjerno...pa ću to kasnije sanirati

• 2 weeks later...

Evo malo da pohvalim Begu,covjek je fakat zasluzio :cheer::cheer:

Stavljao mi je karbon foliju na par plastika,i zatamnio stoplampe,uredno me izvjestavao o radovima,dao koju sliku prije slanja natrag,i posao obavio u kratkom vremenu,ma pravi primjer kako treba poslovat-cista preporuka! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...