Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 nemoj mi palit auto slucajno! i vrata i gepek moraju stalno biti ZATVORENI, molim te. Kasniš baš lijepo grglja...kaj sada ga nesmijem gasiti....pola sata?ili koliko km da napravim??? :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Kasniš baš lijepo grglja...kaj sada ga nesmijem gasiti....pola sata?ili koliko km da napravim??? :dance3vs1: Evo mene kroz par minuta po nalju i da isprobamo dal to ide brže od mojeg (>249km/h). :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Evo mene kroz par minuta po nalju i da isprobamo dal to ide brže od mojeg (>249km/h). :rofl: Pa dobro,još te nema!!!!!!! Kaj je????Crklo GG,opet?:doh::doh: :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Pa dobro,još te nema!!!!!!!Kaj je????Crklo GG,opet?:doh::doh: :P:P Kurac, radim nešto za predavanje i radionicu koju organiziram na EFZG-u. Budale iz Microsofta su mi isporučile GENERIČKE plakate, a rekao sam im da trebam plakate sa vremenom i dvoranom gdje se održava predavanje. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Kurac, radim nešto za predavanje i radionicu koju organiziram na EFZG-u. Budale iz Microsofta su mi isporučile GENERIČKE plakate, a rekao sam im da trebam plakate sa vremenom i dvoranom gdje se održava predavanje. :doh: Ajd,mani se čorava posla,i dođi,idemo kavu popiti...prvu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Svejedno,treba pripremiti branik,kao za lakiranje,jer će se sve vidjeti ispod folije,budući da je tanka. o čemu ti pričaš? kakvo pripremanje branika? ja znakove skinem i donesem ti ih i samo bi njih trebalo presvući crnom matt folijom... mislim da me nisi skužio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 o čemu ti pričaš? kakvo pripremanje branika? ja znakove skinem i donesem ti ih i samo bi njih trebalo presvući crnom matt folijom... mislim da me nisi skužio Ako nema oštečenja/od udarca ili sl...onda može. Zbunio si me sa šmirganjem,mislio sam da je bilo neko oštečenje,pa da bi se to folijom pokrilo.....nebi mi bio prvi upit te vrste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 folije za farove kao kod Folera.. - koliko ubiju jakost snopa? - da li sluze i kao zastitna folija preventive od kamencica idr. nlo? - da li se moze birati % zatamnjenja i koliko vi po defaultu stavljate? - koja je cijena za far velicine kao kod mojeg auta + zmigavac sa strane u produzetku do blatobrana? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ako nema oštečenja/od udarca ili sl...onda može.Zbunio si me sa šmirganjem,mislio sam da je bilo neko oštečenje,pa da bi se to folijom pokrilo.....nebi mi bio prvi upit te vrste. ma neeeeeeeee.... original znakovi Renault su kromirani jelte... ja bi ih htio crne, a ne da mi ih se šmirglati i farbati pa sam pitao da li ih vi možete "obući" u crnu matt foliju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 folije za farove kao kod Folera..- koliko ubiju jakost snopa? - da li sluze i kao zastitna folija preventive od kamencica idr. nlo? - da li se moze birati % zatamnjenja i koliko vi po defaultu stavljate? - koja je cijena za far velicine kao kod mojeg auta + zmigavac sa strane u produzetku do blatobrana? hvala Ako imaš xenone,od 6K na gore,neče biti velike razlike.Malo smanje snop,istina,ali i ubiju ono blještavilo koje smeta ljudima iz kontra smjera zaštitno djeluju,ali ako se zaleti komad koji bi oštetio far jače,oštetit će i foliju, postotak zatamnjenja imam samo jedan,jer svijetlija folija izgleda smeđe,a ne smoked, trebam vidjeti far IRL.pa ti mogu sve dalje reči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 ma neeeeeeeee.... original znakovi Renault su kromirani jelte... ja bi ih htio crne, a ne da mi ih se šmirglati i farbati pa sam pitao da li ih vi možete "obući" u crnu matt foliju Nebi trebao biti problem,čini mi se da sam več radio tako nekaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ako imaš xenone,od 6K na gore,neče biti velike razlike.Malo smanje snop,istina,ali i ubiju ono blještavilo koje smeta ljudima iz kontra smjerazaštitno djeluju,ali ako se zaleti komad koji bi oštetio far jače,oštetit će i foliju, postotak zatamnjenja imam samo jedan,jer svijetlija folija izgleda smeđe,a ne smoked, trebam vidjeti far IRL.pa ti mogu sve dalje reči imam 6k ovo je fotkano sa dugom exp. da cim realnije prezentira snop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 imam 6kovo je fotkano sa dugom exp. da cim realnije prezentira snop.. Ubit će taj nezgodan snop,definitivno.....provjereno.Ali ti češ vidjeti cestu,tu nema sumnje. Na kraju,dečki što su to radili,neka ti kažu impresije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ubit će taj nezgodan snop,definitivno.....provjereno.Ali ti češ vidjeti cestu,tu nema sumnje.Na kraju,dečki što su to radili,neka ti kažu impresije.... ma ovaj snop tu na fotki je nezgodan radi duge exp., IRL je puno blazi i imam lece tako da je jako direktan i dobro usmjeren. budes vidio IRL pa ces mi rec najbolju opciju prvenstveno za zastitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 VAŽNA OBAVIJEST Do daljnjega možete nas kontaktirati na 095 888-5949,ili na 01 5619 668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 sutra dolazim s frendom do tebe s frendom na zatamljivanje farova...crna ibiza naručena u 8 ujutro pa da vidim kak radite,možda i ja sebi dam složit to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Do daljnjega koristimo ,stari broj,01 5619 668,i novi mob 095 888 5949 Samo obavijest,može lock Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 sutra dolazim s frendom do tebe s frendom na zatamljivanje farova...crna ibiza naručena u 8 ujutro pa da vidim kak radite,možda i ja sebi dam složit to.. Vidimo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Uff... Toliko sam več kod vas da mi je i Hic ponudio mjesto dežurnog inventara... Elem... Samo da potvrdim da dječaci znaju znanje... i ne, ne plačaju me za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Hicova pila.... skinuli smo kombinaciju crne,i idemo na BRONCU (sve u 35) Snik privju.... Prije grijanja... iznutra.... [/url izvana Ne vidi se brončani ton zbog umjetnog svijetla,ali kada se na danje svijetlo izvuče,biti će odlično! Hic,dobar izbor :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Selo, ebala vas bronca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 koji je to auto ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Pazi da te Hic ne ugrize... Promukao je pa se ne dere više... Sad priča šerafncigerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Selo, ebala vas bronca! Pitat ću te kada ga vidiš IRL.... :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 koji je to auto ?? Toyota pčelica (celica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now