Jump to content

www.dajfolije.hr

Bega

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Svejedno,treba pripremiti branik,kao za lakiranje,jer će se sve vidjeti ispod folije,budući da je tanka.

o čemu ti pričaš? kakvo pripremanje branika? ja znakove skinem i donesem ti ih i samo bi njih trebalo presvući crnom matt folijom... mislim da me nisi skužio

o čemu ti pričaš? kakvo pripremanje branika? ja znakove skinem i donesem ti ih i samo bi njih trebalo presvući crnom matt folijom... mislim da me nisi skužio

Ako nema oštečenja/od udarca ili sl...onda može.

Zbunio si me sa šmirganjem,mislio sam da je bilo neko oštečenje,pa da bi se to folijom pokrilo.....nebi mi bio prvi upit te vrste.

folije za farove kao kod Folera..

- koliko ubiju jakost snopa?

- da li sluze i kao zastitna folija preventive od kamencica idr. nlo?

- da li se moze birati % zatamnjenja i koliko vi po defaultu stavljate?

- koja je cijena za far velicine kao kod mojeg auta + zmigavac sa strane u produzetku do blatobrana?

hvala

Ako nema oštečenja/od udarca ili sl...onda može.

Zbunio si me sa šmirganjem,mislio sam da je bilo neko oštečenje,pa da bi se to folijom pokrilo.....nebi mi bio prvi upit te vrste.

ma neeeeeeeee.... original znakovi Renault su kromirani jelte... ja bi ih htio crne, a ne da mi ih se šmirglati i farbati pa sam pitao da li ih vi možete "obući" u crnu matt foliju

folije za farove kao kod Folera..

- koliko ubiju jakost snopa?

- da li sluze i kao zastitna folija preventive od kamencica idr. nlo?

- da li se moze birati % zatamnjenja i koliko vi po defaultu stavljate?

- koja je cijena za far velicine kao kod mojeg auta + zmigavac sa strane u produzetku do blatobrana?

hvala

Ako imaš xenone,od 6K na gore,neče biti velike razlike.Malo smanje snop,istina,ali i ubiju ono blještavilo koje smeta ljudima iz kontra smjera

zaštitno djeluju,ali ako se zaleti komad koji bi oštetio far jače,oštetit će i foliju,

postotak zatamnjenja imam samo jedan,jer svijetlija folija izgleda smeđe,a ne smoked,

trebam vidjeti far IRL.pa ti mogu sve dalje reči

ma neeeeeeeee.... original znakovi Renault su kromirani jelte... ja bi ih htio crne, a ne da mi ih se šmirglati i farbati pa sam pitao da li ih vi možete "obući" u crnu matt foliju

Nebi trebao biti problem,čini mi se da sam več radio tako nekaj

Ako imaš xenone,od 6K na gore,neče biti velike razlike.Malo smanje snop,istina,ali i ubiju ono blještavilo koje smeta ljudima iz kontra smjera

zaštitno djeluju,ali ako se zaleti komad koji bi oštetio far jače,oštetit će i foliju,

postotak zatamnjenja imam samo jedan,jer svijetlija folija izgleda smeđe,a ne smoked,

trebam vidjeti far IRL.pa ti mogu sve dalje reči

imam 6k

ovo je fotkano sa dugom exp. da cim realnije prezentira snop..

hexon.jpg

imam 6k

ovo je fotkano sa dugom exp. da cim realnije prezentira snop..

hexon.jpg

Ubit će taj nezgodan snop,definitivno.....provjereno.Ali ti češ vidjeti cestu,tu nema sumnje.

Na kraju,dečki što su to radili,neka ti kažu impresije....

Ubit će taj nezgodan snop,definitivno.....provjereno.Ali ti češ vidjeti cestu,tu nema sumnje.

Na kraju,dečki što su to radili,neka ti kažu impresije....

ma ovaj snop tu na fotki je nezgodan radi duge exp., IRL je puno blazi i imam lece tako da je jako direktan i dobro usmjeren.

budes vidio IRL pa ces mi rec najbolju opciju prvenstveno za zastitu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...