SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Da li postoji za kupiti ovakva rupičasta folija ? Htio bi si iznad retrovizora zakeljit enc ali ce mi ruzno izgledat kad se gleda izvana jer je staklo bijelo a nema ovo ovako crno da se nevidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 nemoj ljepiti enc. Jel ti problem posegnuti rukom u pretinac i staviti enc na konzolu kad se približavaš rampi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) Ma nije, sto je najbolje lovi i iz pretinca! To je bilo najjednostavnije da opisem za sta mi terba! Između ostalog mozda bi tu zaljepio onaj ''daljinski'' od alarma ili recimo sproveo zice od ogledala koje ima samozatamnjivanje a nemogu iz sprovest po sajbi jer ce se s vanjske strane vidjet. kuzis ? Edited January 13, 2010 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ovo što si ti stavio je senzor za kišu... Nabavi si vodilicu od senzora i provedi daljinski u retrovizor... ali daljinski bi hvatao i bilogdje u krovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 zakaj da ne lijepi enc? meni vec god dana lijepo uredno zaljepljen i ni brige ni pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ova vodilica je na tom retraču sta ja hocu pod ''U'' nije zatvorena kuzis. A na autu je to neka crna folija s vanjske strane i onda kad se taj ''U'' prisloni na sajbu prisloni se na taj dio di ej ta folija crna i nevidi se unutra da ima zica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 zakaj da ne lijepi enc? meni vec god dana lijepo uredno zaljepljen i ni brige ni pameti Meni je to malo klosarija ukoliko nemam kao ovi novi auti ovak crno ovo oko retrovizora da se nevidi. Isto kao i one naljepnice od tehnickog, vinjete svih europskih zemalja i to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 kužim, sad sam pogledao na passatu... Samo neka ti napravi crnu crtu sa unutarnje strane stakla i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Pa i o tom sam razmisljao...al ova folija rupičasta bi bila mozda malo onako ljepse..sta ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 iss pa kaj ne znas uzeti fen u ruke i skinuti par naljepnica s auta? pa kaj ti neznaš uzet fen i zatamnit cjeli auto? kaj si normalan?:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu. Zapravo to bi cak mozda bilo i praktičnije rješenje!! Samo treba to nekako izrezat da bude ravno s obje strane i napravit okruglu rupu di stoji retrovizor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Zapravo to bi cak mozda bilo i praktičnije rješenje!! Samo treba to nekako izrezat da bude ravno s obje strane i napravit okruglu rupu di stoji retrovizor.. To nije nikakav problem...ne brini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Imam dobronamjernu primjedbu na site. Nemas nigdje istaknut mail. Da nisi kolega s foruma sigurno bi zaobišao stranicu i ne javio se. Ajd ga stavi ovdje ili na PM il se meni javi na matej@egle.hr da ti pošaljem upit za oslikavanje vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 Imam dobronamjernu primjedbu na site. Nemas nigdje istaknut mail.Da nisi kolega s foruma sigurno bi zaobišao stranicu i ne javio se. Ajd ga stavi ovdje ili na PM il se meni javi na matej@egle.hr da ti pošaljem upit za oslikavanje vozila. Ima,pod kontaktirajte nas,radi zaštite od spama. Inače, info@dajfolije.hr ,a ako šalješ nešto "veče",može i na dajfolije@gmail.com. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Jedno VELIKO HVALA Begi i dajfolije.com Auto je prošle sezone obljepljen kod njih (nije njihov dizajn, oni bi to bolje ) Skidao sam naljke s auta bez pol muke, nisu pucale i nije ostao GRAM ljepila! Svaka im čast (usput, radio sam to na 4-5 stupnjeva, po zimi u garaži... par sam grijao te su išle još lakše...) Kvalitetan materijal, kvalitetan posao, svaka čast dečki. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Skidao sam naljke s auta bez pol muke, nisu pucale i nije ostao GRAM ljepila! Svaka im čast (usput, radio sam to na 4-5 stupnjeva, po zimi u garaži... par sam grijao te su išle još lakše...) http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=307979&postcount=146 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=307979&postcount=146 jao kako me provalio... auuuuuuu :thumbsup: Svig radi jebeno svoj posao... doduše ne pljuje po tuđem nego se koncentrira na svoj pa možda zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Pa jel na kraju ostaje ljepilo ili ne? Takve naljepnice ja još nisam vidio koje se skidaju bez muke na 4 C... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Pa jel na kraju ostaje ljepilo ili ne? Takve naljepnice ja još nisam vidio koje se skidaju bez muke na 4 C... Eto, na mojem se skinule bez problema, i nije ostalo ljepilo - dao Begi da mi skida nalje, a Dinkec i Mavi radili naljepnice. :thumbsup: Mislim da je isti slučaj bio i kod Drahija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ja skidao nalje sa kombija prije 15 dana bez grijanja vani na cesti i nije bilo ljepila malo oprao sa tekucinom za sajbe i naljepio nove tako da same pohvale begi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 2 lima- pitaj Freaka, on zna Ja tvrdim da nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 2 lima- pitaj Freaka, on zna Ja tvrdim da nije Bude vam Bega odgovorio, ipak ovo je njegov topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Bude vam Bega odgovorio, ipak ovo je njegov topic Ti si počeo, pa samo ti ljudima objasni.....kaj se skidalo i čega je i koliko ostalo.Ja neznam, nisam skidao nalje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Malo update-a.... Clio Sport diffuzor(nije Rene-ov) Mecedes ML-unutrašnjost: BMW X5-unutrašnjost: Farovi na Audiju: sa upaljenim svjetlima: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now