Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li postoji za kupiti ovakva rupičasta folija ?

Htio bi si iznad retrovizora zakeljit enc ali ce mi ruzno izgledat kad se gleda izvana jer je staklo bijelo a nema ovo ovako crno da se nevidi

img0155u.jpg

• Replies 455
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ma nije, sto je najbolje lovi i iz pretinca!

To je bilo najjednostavnije da opisem za sta mi terba! Između ostalog mozda bi tu zaljepio onaj ''daljinski'' od alarma ili recimo sproveo zice od ogledala koje ima samozatamnjivanje a nemogu iz sprovest po sajbi jer ce se s vanjske strane vidjet. kuzis ?

Rain%20Sensor.jpg

Edited by SVEN
Posted

ovo što si ti stavio je senzor za kišu...

Nabavi si vodilicu od senzora i provedi daljinski u retrovizor... ali daljinski bi hvatao i bilogdje u krovu

Posted

ova vodilica je na tom retraču sta ja hocu pod ''U'' nije zatvorena kuzis.

A na autu je to neka crna folija s vanjske strane i onda kad se taj ''U'' prisloni na sajbu prisloni se na taj dio di ej ta folija crna i nevidi se unutra da ima zica.

Posted
zakaj da ne lijepi enc? meni vec god dana lijepo uredno zaljepljen i ni brige ni pameti

Meni je to malo klosarija ukoliko nemam kao ovi novi auti ovak crno ovo oko retrovizora da se nevidi. Isto kao i one naljepnice od tehnickog, vinjete svih europskih zemalja i to..

Posted

Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu.

Posted
Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu.

Zapravo to bi cak mozda bilo i praktičnije rješenje!! Samo treba to nekako izrezat da bude ravno s obje strane i napravit okruglu rupu di stoji retrovizor..

Posted
Zapravo to bi cak mozda bilo i praktičnije rješenje!! Samo treba to nekako izrezat da bude ravno s obje strane i napravit okruglu rupu di stoji retrovizor..

To nije nikakav problem...ne brini ;)

Posted

Imam dobronamjernu primjedbu na site. Nemas nigdje istaknut mail.

Da nisi kolega s foruma sigurno bi zaobišao stranicu i ne javio se.

Ajd ga stavi ovdje ili na PM il se meni javi na matej@egle.hr da ti pošaljem upit za oslikavanje vozila.

Posted
Imam dobronamjernu primjedbu na site. Nemas nigdje istaknut mail.

Da nisi kolega s foruma sigurno bi zaobišao stranicu i ne javio se.

Ajd ga stavi ovdje ili na PM il se meni javi na matej@egle.hr da ti pošaljem upit za oslikavanje vozila.

Ima,pod kontaktirajte nas,radi zaštite od spama.

Inače, info@dajfolije.hr ,a ako šalješ nešto "veče",može i na dajfolije@gmail.com.

:thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

Jedno VELIKO HVALA Begi i dajfolije.com

Auto je prošle sezone obljepljen kod njih (nije njihov dizajn, oni bi to bolje ;) )

_MG_7355preview-1.jpg

Skidao sam naljke s auta bez pol muke, nisu pucale i nije ostao GRAM ljepila! Svaka im čast (usput, radio sam to na 4-5 stupnjeva, po zimi u garaži... par sam grijao te su išle još lakše...)

Kvalitetan materijal, kvalitetan posao, svaka čast dečki. :thumbsup:

DSC04862-5.jpg

Posted
Pa jel na kraju ostaje ljepilo ili ne?

Takve naljepnice ja još nisam vidio koje se skidaju bez muke na 4 C...

Eto, na mojem se skinule bez problema, i nije ostalo ljepilo - dao Begi da mi skida nalje, a Dinkec i Mavi radili naljepnice. :thumbsup:

Mislim da je isti slučaj bio i kod Drahija.

Posted

ja skidao nalje sa kombija prije 15 dana bez grijanja vani na cesti i nije bilo ljepila

malo oprao sa tekucinom za sajbe i naljepio nove tako da same pohvale begi

Posted
Bude vam Bega odgovorio, ipak ovo je njegov topic :)

Ti si počeo, pa samo ti ljudima objasni.....kaj se skidalo i čega je i koliko ostalo.Ja neznam, nisam skidao nalje....

• 2 weeks later...
Posted

Malo update-a....

Clio Sport diffuzor(nije Rene-ov)

PC300015-1.jpg

Mecedes ML-unutrašnjost:

P1220168-1.jpg

P1220162-1.jpg

P1220166-1.jpg

BMW X5-unutrašnjost:

P2110253.jpg

P2110255-1.jpg

P2110254.jpg

Farovi na Audiju:

P1270177.jpg

sa upaljenim svjetlima:

P1270171.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...