Jump to content

www.dajfolije.hr

Bega

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ma nije, sto je najbolje lovi i iz pretinca!

To je bilo najjednostavnije da opisem za sta mi terba! Između ostalog mozda bi tu zaljepio onaj ''daljinski'' od alarma ili recimo sproveo zice od ogledala koje ima samozatamnjivanje a nemogu iz sprovest po sajbi jer ce se s vanjske strane vidjet. kuzis ?

Rain%20Sensor.jpg

Edited by SVEN

ova vodilica je na tom retraču sta ja hocu pod ''U'' nije zatvorena kuzis.

A na autu je to neka crna folija s vanjske strane i onda kad se taj ''U'' prisloni na sajbu prisloni se na taj dio di ej ta folija crna i nevidi se unutra da ima zica.

zakaj da ne lijepi enc? meni vec god dana lijepo uredno zaljepljen i ni brige ni pameti

Meni je to malo klosarija ukoliko nemam kao ovi novi auti ovak crno ovo oko retrovizora da se nevidi. Isto kao i one naljepnice od tehnickog, vinjete svih europskih zemalja i to..

Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu.

Ta rupičasta ,kao prvo,nisam je našao u ponudi,ali može se nabaviti/napraviti,ali bolje bi bilo lagani ton crne folije,i traka da se napravi. Pričam iz iskustva,ali ako inzistiraš,provjerim još za tu rupičastu.

Zapravo to bi cak mozda bilo i praktičnije rješenje!! Samo treba to nekako izrezat da bude ravno s obje strane i napravit okruglu rupu di stoji retrovizor..

Imam dobronamjernu primjedbu na site. Nemas nigdje istaknut mail.

Da nisi kolega s foruma sigurno bi zaobišao stranicu i ne javio se.

Ajd ga stavi ovdje ili na PM il se meni javi na matej@egle.hr da ti pošaljem upit za oslikavanje vozila.

Ima,pod kontaktirajte nas,radi zaštite od spama.

Inače, info@dajfolije.hr ,a ako šalješ nešto "veče",može i na dajfolije@gmail.com.

:thumbsup:

• 2 weeks later...

Jedno VELIKO HVALA Begi i dajfolije.com

Auto je prošle sezone obljepljen kod njih (nije njihov dizajn, oni bi to bolje ;) )

_MG_7355preview-1.jpg

Skidao sam naljke s auta bez pol muke, nisu pucale i nije ostao GRAM ljepila! Svaka im čast (usput, radio sam to na 4-5 stupnjeva, po zimi u garaži... par sam grijao te su išle još lakše...)

Kvalitetan materijal, kvalitetan posao, svaka čast dečki. :thumbsup:

DSC04862-5.jpg

Pa jel na kraju ostaje ljepilo ili ne?

Takve naljepnice ja još nisam vidio koje se skidaju bez muke na 4 C...

Eto, na mojem se skinule bez problema, i nije ostalo ljepilo - dao Begi da mi skida nalje, a Dinkec i Mavi radili naljepnice. :thumbsup:

Mislim da je isti slučaj bio i kod Drahija.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...