bubinjo Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Bok ljudi,imam problem sa strujom na das govnetu od audija.riknula mi desna pozicija pregorio osigurac.stop svjetlo radi...i tak ja stavim novu zarulju i drugi osigurac i upalim poziciju ali svjetli kocnica i cim izvadim desnu poziciju(zarulju) onda je ok..osim kaj opet nemam zadnje svjetlo.ima tko ideju kaj napraviti...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 prvo probaj kontakte ocistit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 To sam prvo napravio.zaboravio napisat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Vjerojatno ti negdje masa nije dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 pogledaj onaj snop kaj ide iz auta u vrata prtljažnika.malo odmotaj snop i videl buš ak su se gdje sjebale žice pa zalemi i izoliraj.samo budi pažljiv lad odmataš izolaciju.znači otvori bunker i gore lijevo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 vjerojatno su ti 2 zice dosle u spoj. Ja imo slican problem jucer...ne radi zmigavac na Riu..promjenim zarulju - ne radi...idem vidit i kak su zice oko metala, tak se polako ogulila izolacija, i zica i sve i precvikalo zicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted April 30, 2014 Author Share Posted April 30, 2014 uspio sam rjesiti..ni sam ne znam kak lol valjda je imao zutu minutu od pet dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 vjerovatno ti ih je voda spojila ako su izolacije žica oštečene pa isparila kasnije...kod sljedece kiše bi lako moglo bit isto ako nemaš srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now