Brklja Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Toninho said: Haci vs. Brklja je bilo jako tijesno.Čestitke Šmrkljonu i ovim putem. Baš je bilo super s njim! I on sam kaže da mu je ovo bila jedna od boljih vožnji u karijeri
Vucko Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jedino ste vas dvojica proizvodili veču količinu dima...a show efekt je ipak izraženiji kod BMWa... teško za rec al jebi ga kad je tak...al da mi je hachi bio najjebeniji tamo to svakako
scuka Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Brklja odličan, a i ostali su na nivou :thumbsup: citirao bi Josip_Zg-a: "Brklja je mercedes među drifterima"
Bezimeni Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Svaka cast deckima, vidim ekipa je dosta stiskala Brklju ali se nakraju uspio ishrvati. Svaka cast! Jedino se nemogu otet dojmu da ti nekak masina cudno radi, puca na sve strane :lol:
Markus Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Muha to polako proučava, temeljito Super da je bio event i da je bio dobar, još isti vikend ko delta i hrpa tog ... ja na žalost nisam bio, ali vidimo se na jesen ..
Alfaludak Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 cujem da je bilo i jako puno propusta i nezadovoljstva
AstraH Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Brkljin auto plaši djecu super voznjice, napeto Onaj plavi ae86 ide ko kuga, ja sam se jezio E a kak je prosao na kraju onaj kontakt između ona dva bmw-a? jednom branik otpao, a drugom prednji blatobran i branik udubljeni
MeaCulpa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 AstraH said: Brkljin auto plaši djecu super voznjice, napeto Onaj plavi ae86 ide ko kuga, ja sam se jezio E a kak je prosao na kraju onaj kontakt između ona dva bmw-a? jednom branik otpao, a drugom prednji blatobran i branik udubljeni e28 skoro nista, a compact je dobio malo po guzi i branik... sve u opisu posla
Raptor6767 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Alfaludak said: cujem da je bilo i jako puno propusta i nezadovoljstva Da, i ja baš čitam po FBu...nisam ostao na finalnim vožnjama pa ne znam iz prve ruke.
MeaCulpa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Raptor6767 said: Da, i ja baš čitam po FBu...nisam ostao na finalnim vožnjama pa ne znam iz prve ruke. po meni nije bilo propusta a nezadovoljstva uvijek ima u bilo kojem sportu tako i ovdje , bilo je nekih stvari koje su bile li la i uvijek su bile u korist naših vozača pa slovenci su malo nezadovoljni... one question for elders... onaj trenutak kada je slovenac prestigo murgića a nije bio u boku nego djelomično ravan i tako zatvorio putanju murgiću da ovaj mora kočit ili se zabit u njega, šta je u driftu valjan prolaz ako nije auto u boku?
nix Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Raptor6767 said: Da, i ja baš čitam po FBu...nisam ostao na finalnim vožnjama pa ne znam iz prve ruke. Meni osobno je ozvučenje katastrofa... mogao si samo kod šatora nešto čuti... I ne kužim ako već ne postoji nekakav video zid pa barem okačeni A4 papir ne košta puno da se mogu vidjet bodovi...
Toninho Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Nemam/ne koristim Facebook, pa ne znam što pišu. Nakon tekme su mi došla 2 zelena fanboy slovenca i baš su bili dragi koliko su išli tjerati pravdu i kako nisu bili zadovoljni mojim odgovorom. Što se tiče kontakta, E28 je 2 puta jako izašao iz putanje. Prvi put Compact je ostao u putanji, prilagodio drift iako je bilo zajebano i nije ga prestizao (BTW prestizanje je zabranjeno osim u situaciji kada vodeći auto značajno izađe s putanje i kada je pratećem laše nastaviti driftati nego spriječiti sudar i ostati iza) dok je kod drugog puta E28 otišao toliko vani da je Compact pravilno procjenio (iako se nećkao, i tada se malo poravnao, što je još uvijek krivica E28) i nastavio voziti, a E28 se uključio u stazu i došlo je do kontakta. Inače, tu sve piše: http://drift.hr/forum/showpost.php?p=40382&postcount=1 Samo jedno je gledati sa sudačke pozicije, a drugo s ograde.
Toninho Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Evo pravi report i jebena galerija: http://www.bud3.net/2014/05/croatian-drift-challenge-2014-rd-1/
MeaCulpa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Toninho said: Evo pravi report i jebena galerija: http://www.bud3.net/2014/05/croatian-drift-challenge-2014-rd-1/ čito jučer, stvarno zanimljivo i dobro napisano :notworthy:
tigar_87 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Prvi put me nema na driftu na Mićevcu i ispadne da je ovo bio jedan od najboljih CDC-a
biciklist Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Markus said: Mislim da mi je vrijeme ove godine ić u Osijek U srbiji je bolje
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now