Bmwlik Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Dakle isla bi konverzija sa dvomasenog na jednomaseni zamasnjak VW 2.0 tdi, sve serijsko i nije za nikakve trke... Da li ima smisla balasirati novi jednomaseni zamasnjak kako bi mjenjac manje trpio i mirnije radio na praznom hodu?? Olaksavanje me ne zanima jer je sam po sebi laksi od dvomasenog. Ajde sad neke konkretne odgovore i prijedloge Hvala:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 probaj braneta (elmet) pitat šta bi ti pametnoga predložio kad bi ga mogao izbalanskirat s korpom/lamelom to bi tek onda značilo manje vibracija ovako obično korpa i lamela donesu više debalansa nego sam zamašnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 ^^Vucko, znaci trebalo bi kupit sve (korpa + lamela + zamasnjak) i onda odnit balansirati? Eventualno poravnat zamasnjak (govorim o polovnom)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Ako postoji Valeo set jednomasenog zamašnjaka skupa sa korpom i lamelom te baš taj ugrađuješ, onda nema potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 2 Rene - ima jednomaseni set Sad se cuo sa Branimirom i kaze da je tvornicki sve balansirano, ali da nije lose jos dodatno izbalansirat zamasnjak i plocu na praciznijem stroju... Cijena 250kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Ako ti se ne da zajebavati sa time, ne moraš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Kaže Hans da ne drkaš ništa: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 Sumnjiv mi ovaj Hans Mora bit 50god+ sa brcicima.....:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now