Bmwlik Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Dakle isla bi konverzija sa dvomasenog na jednomaseni zamasnjak VW 2.0 tdi, sve serijsko i nije za nikakve trke... Da li ima smisla balasirati novi jednomaseni zamasnjak kako bi mjenjac manje trpio i mirnije radio na praznom hodu?? Olaksavanje me ne zanima jer je sam po sebi laksi od dvomasenog. Ajde sad neke konkretne odgovore i prijedloge Hvala:cool:
Vucko Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 probaj braneta (elmet) pitat šta bi ti pametnoga predložio kad bi ga mogao izbalanskirat s korpom/lamelom to bi tek onda značilo manje vibracija ovako obično korpa i lamela donesu više debalansa nego sam zamašnjak
Joo Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 ^^Vucko, znaci trebalo bi kupit sve (korpa + lamela + zamasnjak) i onda odnit balansirati? Eventualno poravnat zamasnjak (govorim o polovnom)?
Raptor6767 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ako postoji Valeo set jednomasenog zamašnjaka skupa sa korpom i lamelom te baš taj ugrađuješ, onda nema potrebe.
Bmwlik Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 2 Rene - ima jednomaseni set Sad se cuo sa Branimirom i kaze da je tvornicki sve balansirano, ali da nije lose jos dodatno izbalansirat zamasnjak i plocu na praciznijem stroju... Cijena 250kn
Bmwlik Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Sumnjiv mi ovaj Hans Mora bit 50god+ sa brcicima.....:lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now