Petar001 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Desi mi se da nakon paljenja i koje minute vožnje kad počne tlak i pustim gas auto zatroka I ostane Radit na 3 cilindra i dok ne dam gas da dignem okretaje nakon 15 sek nekad i vise prestane Svijecice nove NGK pfr6q Promijenjena komplet instalacija od kompa do bobini original A bobice su od tfsi-a - nisu nove jedino još njih bi trebo nove ali da ne kupujem bzv Dali bi moglo bit još nešto drugo ? Komp mi opce ne bilježi grešku Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 dizne....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 dizne....... Siemens deka 660ccm su dizne Kako sta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 (edited) Nisam stručan ali razmišljam Ako dizna curi, na puštanju gasa ti zalije cilindar i kad izbaci gorivo proradi. Samo čudno da onda auto uopće radi dobro inace Edited June 15, 2014 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Da kuzim. Moguce budem probo nekak druge bobine stavit da njih eliminiram Na toplo mi se to ne desava ali zna se desit na nekom manjem gasu mislim na priblizno isto okretaja Da ko da zastane ne da mu tlak dalje da ide i ko da launch control neko upali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 večina njih koje ja znam sa takvim problemima su uzrok bobine bile tj jedna od njih...vole odlazit nema tu pomoci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Ili ti VE mapa ne valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Siemens deka 660ccm su dizne Kako sta ? i ja sam imao problem s tim Siemens deka 660 diznama.... Matjaz mislio da su u pitanju bobine sve dok nije ustekao neke svoje motorsport bobine kad ono dizne stekaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 bobine imaš od 2.0 TFSI ili RS4? jer bobine od 2.0TFSI na pfr6q znaju neraditi kako treba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 Da od tfsi, znaci moglo bi to bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrcy Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 meni negi bobina probija iskru i kad je u dirima krene trokirat i odma gasi taj cilindar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Nisam se vozio dugo i evo zadnjih tjedan dva kak se malo vozikam Stalno ista stvar Lagano se vozim 10ak min do 2500 okr I onda nek samo jednom malo lagano poklopim gas i pustim auto stroka I tocno ko da dizne preliju i nece sastavit nikak Dali mozda netko ima 4 kom za probat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now