Jerac Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 (edited) Znači unazad mjesec dana lampica od ESP-a mi se ne gasi. Jedanput se u međuvremenu prilikom paljenja auta ugasila i onda sam mogao paliti i gasiti ESP na gumb, sve je radilo super za vrijeme vožnje, i onda mi se opet nakon sljedećeg paljenja auta upalila lampica i sad se ne gasi. Pokušao sam vaditi osigurač koji je za ABS i ESP i onda je na konzoli javilo i grešku ABS-a i brake-a i što ja znam što sve ne, nakon vraćanja osigurača opet isto. ABS radi normalno, ESP mislim (tj. siguran sam) ne radi. http://i841.photobucket.com/albums/zz335/rossedge/photo.jpg Ima li netko ideju što bi mogo biti? Edited June 24, 2014 by Jerac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 nadji nekog ko ima dijagnostiku pa spoji i vidi gresku koju izbaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 zovi Tihog on ti je maher za audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Kak je to meni Petric objasnio, može biti neka zavojnica ili nekaj slično, niš strašno, uglavnom i meni se na a8 zgasilo ESP s vremena na vrijeme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 vjerojatno yaw senzor.. česta pojava.. spoji vag com i znati ćeš, sve ostalo su nagađanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now