Jerac Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Znači unazad mjesec dana lampica od ESP-a mi se ne gasi. Jedanput se u međuvremenu prilikom paljenja auta ugasila i onda sam mogao paliti i gasiti ESP na gumb, sve je radilo super za vrijeme vožnje, i onda mi se opet nakon sljedećeg paljenja auta upalila lampica i sad se ne gasi. Pokušao sam vaditi osigurač koji je za ABS i ESP i onda je na konzoli javilo i grešku ABS-a i brake-a i što ja znam što sve ne, nakon vraćanja osigurača opet isto. ABS radi normalno, ESP mislim (tj. siguran sam) ne radi. http://i841.photobucket.com/albums/zz335/rossedge/photo.jpg Ima li netko ideju što bi mogo biti? Edited June 24, 2014 by Jerac
Misek_Chipsy Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 nadji nekog ko ima dijagnostiku pa spoji i vidi gresku koju izbaci
Marina Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Kak je to meni Petric objasnio, može biti neka zavojnica ili nekaj slično, niš strašno, uglavnom i meni se na a8 zgasilo ESP s vremena na vrijeme...
Beli Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 vjerojatno yaw senzor.. česta pojava.. spoji vag com i znati ćeš, sve ostalo su nagađanja
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now